Web Analytics
Jump to content

Furch d20 vs D40


H-kon
 Share

Recommended Posts

Skal ha en av disse. Var innom den lokale gitarsjappa og fikk høre at d20 var etterfølgeren til d40 og at det kun var mindre kosmetiske forskjeller mellom disse. (plekterbrett)

D40 er vel den jeg hører er det råeste du får til 5500,- Like også godt d20, men vet ikke hvordan d40'en er i forhold da de påsto at denne var utgått.

Hvilken av de kjøper jeg?

Kjøper gjerne en på nettet da jeg ser at intersalg, 4sound bl.a har d40 inne.

Link to comment
Share on other sites

Er nokre veldig kjekke Furch-gitarar på Finn for tida; har du sjekka dei?

Litt i overkant på pris ser jeg. Har ikke budsjettert med mer enn ca 5-6 tusen.

Likte godt d20'en også, men er veldig spent på om d40 er særlig anderledes enn d20

Link to comment
Share on other sites

Da ble det en

Durango D40-SM-CE Black Satin fra 4sound som jeg bestilte i dag til 6999,- uprøvd. Leser så mye fantastisk om D40 serien at jeg rett og slett tok sjansen. Håper jeg gjorde et godt kjøp da. første ordentlige instrument jeg har kjøpt noengang så nå skal min gamle gitar pensjoneres. (Morgan WG 05CEBK)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.