Web Analytics
Jump to content

ErlendB og Condemned's instrumentaljam.


condemned

Recommended Posts

Jeg og ErlendB kom opp med ideen om å lage noe sammen for et par dager siden.

Jeg lagde 8 takter i guitarpro og sendte over til Erlend, hvor han da lagde et ganske kult cleanparti før jeg tok av helt med med skikkelig "råkkegitar" og kule trommer. :blush:

Kjørte trommene inn i EzDrummer samt en synth på en billig VST plugin (høres egentlig ikke så godt). Deretter spilte jeg inn alt av gitar bortsett fra soloen, og slengte det over til Erlend igjen, hvor han slaktet trommemiksen min totalt. "D e for my room på tromman sjøh!", sa Erlend. Jeg fikset biffen i løpet av en kort stund, og fikk Erlend til å spille inn en solo. Erlend bestemte seg for å spise hele kaka selv, så jeg får nøye meg med å være rytmegitarist for denne gang. Det er ikke umulig at jeg spiller inn en solo i morgen selv.

http://soundcloud.com/andreas-midtlyng/erlend-andreas-instrumentaljam

Sånn rent utstyrsmessig kan jeg jo si litt om hva jeg har brukt.

- Diezel Herbert på både kanal 1, 2 og 3.

- Bogner 2x12" Oversized kabinett.

- Xotic BB Preamp på cleankanalen for å feite opp ting litt.

- Eventide Modfactor og Timefactor.

- Warmoth HSS Stratocaster med Bare Knuckle mikker.

- Shure SM57.

- Sennheiser MD421 for å få fram litt mer bunn.

- Line6 toneport UX2.

- Cubase 5.

- EzDrummer (pop/rock kittet). Standard specs på kittet. Kun kjørt opp volumet på tammene.

Om jeg ikke tar feil, brukte Erlend.

- Gitar

- Gitarkabel

- Plekter

- GuitarRig 5

- Reaper

Edited by condemned
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Oi steike dæven!!! Her har vi øvd på fjøla noen år ja!!

Kudos, kudos most high!

Standard EZ-drummer pop/rock kit'et hørtes aldri så crispt ut hos meg, for svarte!

Jeg byttet ut skarptromma, skrudde ned volumet på "room" i mikseren, kjørte opp tammene og basstromma osv. Er ikke så vanskelig :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.