Web Analytics
Jump to content

Ny forsterker Palmer Fat50 combo eller stack ?


Yostone
 Share

Recommended Posts

Hei

Kjenner meg veldig lysten på og innvistere i ny forsterker. Har mer eller mindre bestemt meg for en Palmer Fat50.Har lest masse bra om denne forsterkeren. Det jeg har hørt av lyd klipp har vert veldig overbevisende, den har omtrent alle fungsjoner jeg kunne tenkt meg :)

og den er en reinblods røramp, med tilogmed rør dreven effectslope, da må det vel være bra:) Planenen er også og ta med en palmer pdi-06. Dette er en dummy load som gjør om effekten fra forsterkeren til varme slik at man kan få kvassere lyd på lavere volum :)

Men sitter å klør meg i hode :P skal jeg gå for comboen eller fleske til med et stack..? Comboen har en emminence gourvernor som har en følsomhet på helle 102 db, med femti watt under panseret gir jo dette et ganske bra headroom vil jeg tro :) Men tenker likevel på om og jeg ikke skal gå for head + 2x12 kabinett :P

Er ikke bekymret for at jeg ikke får nok volum med comboen.. Men har på følelsen av at før eller senere kommer ønsket om noe større

og likker ikke tanken på kombo + kabinett

Jeg har fra før av en Fender mustang 2 som er krem som øvings forsterker. Da har jeg jo allerede en kombo som er relativt lett og dra med seg..

Men hvordan er det med recording..? Er det likke lett og ta opp med 2x12 som 1x12..? Har forstått det slik at vanligvis blir det brukt små forsterkere til opptakk og det at den fungerer bra i studio er en nødvendighet

Ampen kommer nå førløbigt kun til å bli stående på gutteromet( Det er overkill ja) Men jeg skal på fhs til høsten og da blir den nok flittig brukt i samspill og i studio.. Tror nok jeg har plenty med comboen da også, men jeg tenker på framtida og vil kjøpe noe som jeg kommer til og ha i lang tid uten og bytte ut

Men vist komben er kraftig nok for de jeg noen ganger kommer til å trenge så er det vel kanskje like greit og gå for den..?

Venligst hjelp meg.. Dette går ut over nattesøvnen min LOL

Edited by Yostone
Link to comment
Share on other sites

Gå for topp hvis du føler for det. Kan jo også mate på med topp og et bra 1x12 kabinett, ingenting feil med det :)

Ja kanskje ikke så dumt å gå for 1x12. Fant ut at Palmer har noen hendige 1x12 kabinett. Disse kan man ta vekk bakenden på for og redusere volumet med 9db. I tilleg får man de med emmincene fdm høyttaler. Disse har en vribryter for og øke motststanden i høyttaleren og lyden reduseres 9 db til.. Ikke bruk for attunator da :) Penger spart.. Får jeg bruk for mer kraft kjøper jeg heller bare et til kabinett senere :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.