Web Analytics
Jump to content

Elektrisk Trommesett til studio


Soundmannen
 Share

Recommended Posts

Det kommer jo an på standarden du er ute etter. Har ikke prøvd DTX500, er det en etterkommer av DTXplorer? DTXplorer er eneste Yamaha-settet jeg har prøvd, og det var helt greit, men ikke noe mer enn det. Et par tusen opp i pris får du det billigste av de fornuftige settene til Roland, og jeg ville heller gått for det. Da får du mesh-head (stoff og ikke gummi) på skarptromma, noe jeg synes gir en bedre spillerespons, og antakeligvis bedre lyder. Klatrer du opp til 11k så får du Roland TD9K med mesh-heads på samtlige trommer, større pad på gulvtam og enda bedre lyder, men her kommer det jo an på hva du er ute etter. Om du ikke har noe nært forhold til trommer, og bare skal ha for å øve og leke så er Yamaha-settet helt flott, men skal du ha noe mer enn det må du nok enten høyere opp i DTX-serien til Yamaha eller over på Roland. (Men styr unna det kompakte HD-1-settet til Roland, da er Yamaha en mye bedre idé)

Som sagt; mitt stalltips er Roland TD-4K (7000 hos Sound1). Det fungerer litt bedre enn greit, og er verdt prisforskjellen opp fra DTX500. Sjekk evt ut DTX700-serien, om det er noe man kan få for samme pris som TD-4K så kan det være verdt et forsøk :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens gitar. Nå er alt på plass, men innser jo at jeg bør bytte ut den kinesiske Wilkinson-stolen med noe litt mer raffe saker. Plukket opp en pakke med aged deler i går (kontrollplate, jack-brønn, knotter, halsplate og diverse skruer). Bare å koble ledninger og sette på strenger, så blir det sus i serken. Om noen har en aged telestol liggende, hyl ut. 
  • For å lime på en sånn kant av abs plast , bør vel det først freses vekk tilsvarende som skal på igjen. Hvis ikke blir det noe rart med størrelsen.  Og bruke en varmepistol for å få det rundt de mindre hjørnene . Sikkert ikke det enkleste å få det pent, spesielt på et gjennomsiktig brett, men det lar seg nok gjøres.
  • Tipp-Ex   Neida. Jeg laget noen gjennomsiktige brett for mange år siden, og fikk en lignende (men ikke så skarp) effekt ved å matte kanten på brettet. Spørs hvor slak vinkelen på kanten er.
  • Jo, det som er der er en slags maling. Aner ikke hva det er, men det må jo ha vært mykt og påførbart og deretter herdet på noe vis. Skulle likt å visst hvilket materiale som er brukt.
  • Skulle jeg til å si også. Må jo være det absolutt enkleste.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.