Web Analytics
Jump to content

Elektrisk Trommesett til studio


Soundmannen
 Share

Recommended Posts

Det kommer jo an på standarden du er ute etter. Har ikke prøvd DTX500, er det en etterkommer av DTXplorer? DTXplorer er eneste Yamaha-settet jeg har prøvd, og det var helt greit, men ikke noe mer enn det. Et par tusen opp i pris får du det billigste av de fornuftige settene til Roland, og jeg ville heller gått for det. Da får du mesh-head (stoff og ikke gummi) på skarptromma, noe jeg synes gir en bedre spillerespons, og antakeligvis bedre lyder. Klatrer du opp til 11k så får du Roland TD9K med mesh-heads på samtlige trommer, større pad på gulvtam og enda bedre lyder, men her kommer det jo an på hva du er ute etter. Om du ikke har noe nært forhold til trommer, og bare skal ha for å øve og leke så er Yamaha-settet helt flott, men skal du ha noe mer enn det må du nok enten høyere opp i DTX-serien til Yamaha eller over på Roland. (Men styr unna det kompakte HD-1-settet til Roland, da er Yamaha en mye bedre idé)

Som sagt; mitt stalltips er Roland TD-4K (7000 hos Sound1). Det fungerer litt bedre enn greit, og er verdt prisforskjellen opp fra DTX500. Sjekk evt ut DTX700-serien, om det er noe man kan få for samme pris som TD-4K så kan det være verdt et forsøk :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.