Web Analytics
Jump to content

Søker Rytme-gitarist og trommis til et bandprosjekt i Oslo


NavidRocknroll

Recommended Posts

Hei

Vi er på jakt etter en gitarist og en trommis til vår bandprosjekt som begynner mai 2012. Foreløpig er det meg(lead gitarist), vokalist og to andre bassister som er med. Musikken vi vil spille tenkes å være inspirert av Tool og A perfect circle, og vi er ikke så veldig opptatt av hvilken alder dere er i,men ser heller på deres musikalske egenskaper. Vi er mellom 20 - 40 år, og har mye erfaring fra før, så vi håper på å finne noen som gjerne har det, og noen som virkelig liker denne type musikk.

Som sagt, så begynner audition i mai, og vi regner med å spille Tool - Parabola som audtion - låt. Når vi har fastsatt medlemmene og et navn for bandet, så jobber vi oss oppover med egne låter som kan føre til evt. gigs.

Vi søker medlemmer med mye ambisjon og seriøsitet til dette. Det hadde også vært fint om du kan backing vocals, men hvis ikke, så er vår vokalist villig til å coache på det.

Gi oss et svar via mail på navid_mai91@hotmail.com eller john.hartman700@gmail.com

Så prates vi!

Med vennlig hilsener og ha en riktig god sommer!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.