Web Analytics
Jump to content

Første låt i band


€piphone

Recommended Posts

Hey folkens, første gangen jeg titter innom her. Vi i bandet har laga ei låt vi lurte på om å få litt respons på. Den er spilt inn på ett svett gutterom, med singstar-mikkene til lillesøstra, men det er altså låte jeg lurer på, ikke innspillinga ;D

Vi er bare to i bandet, Vokalist/Gitarist og Trommeslager.

Vi hører på RHCP, og RATM, og prøver og la oss inspirere derifra.

Enjoy

http://youtu.be/yPeY-bbt49g

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hej och välkommen :) . Det hörs att ni har fått inspiration från RATM, kanske litt väl mycket? Näeh, jag tycker att det var skönt och charmigt. Efter att ha hört den här låten så skulle jag gärna kunna tänka mig att höra några till, bra inspelade, sånger från er (jag vet att du inte vill ha kommentarer på inspelningen, men). En sak som behöver jobbas med är vokalen. Det krävs MYCKET attityd för att grejen ska funka. Men kör hårt, grabbar, och säg till när ni har flera låtar :) .

Link to comment
Share on other sites

Hehe, takker for god respons. Jo, kan se at de er litt mye RATM der, menmen..

Hva med vokalen? Er det håp eller bør vi satse på å skaffe en ny? Nå skal det sies at det bare er blitt tatt en sangtime, og har ikke mye erfaring fra før.

Edited by €piphone
Link to comment
Share on other sites

Synes det var kult jeg. Synes ikke innspillinga var så værst heller. Hørt mye dårligere innspillinger enn dette.

Som TUFFTUFFTUFF sier så trengs det helt klart å jobbe med vokalen, men det er absolutt potensiale i den stemmen du har. Om du ønsker å bli bedre, er villig til å jobbe en del med å bli bedre og ikke forventer attitude overload i stemmen om 2 måneder så er det bare å kjøre på, men vær forberedt på at det tar tid å utvikle en god sangstemme, men en god sangpedagog kan effektivisere prosessen en hel del. Jeg begynte så smått å synge for 9 år siden, samtidig som jeg begynte å spille gitar, og det er først nå de siste par årene jeg har sett på meg selv som en høvelig god vokalist, og jeg har fremdeles mye å jobbe med før jeg er virkelig god. Det skal sies at jeg var tilnærmet tonedøv når jeg begynte å synge, har ikke lagt veldig mye energi i ting før nå de siste par-tre årene, og har aldri tatt en sangtime i hele mitt liv. Jobber du hardt og tar sangtimer så vil det nok gå mye fortere, men ikke forvent mirakler.

Men ja. Du har potensiale, og om du har lyst til å bli bedre så kjører du på selv. Det å synge i band er den beste motivasjonen for å jobbe med det. Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.