Web Analytics
Jump to content

80s strat tolvstrenger/'66 fender esquire japan hjelp?


Red Tape
 Share

Recommended Posts

Hei.

Jeg lurer på om noen kan hjelpe meg med en sak.

Min onkel i England kontaktet meg i går. Han skal selge en Fender Esquire 1966modell og en Stratocaster tolvstrenger fra 80tallet.

Han kontaktet en "gammel kompis" som ville selge de for ham. Men han er litt redd for å bli lurt, siden han ikke har fulgt med i markedet, og ikke vet at Ebay finnes.

Jeg kan komme med specs og bilder etterhvert, men en liten pekepinn på hva slags pris hadde vært fint, så min kjære onkel kan få tilbake nattesøvnen :)

Han er pinlig nøye med alle intrumenter, så de er nok tilnærmet mint.

Håper dette er rett sted, er ny på forumet..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Struvelur
   Heisann!

   Her om dagen kjøpte jeg en Ginza Les Paul Custom hos en kompis. Den skal være fra begynnelsen/midten av 70-tallet, såvidt jeg forsto det , og stammer garantert fra lawsuit-eraen i japan på 70-tallet
   Den ser identisk ut som en Les Paul Custom, og det OSER kvalitet av den. Jeg kan ikke finne noe som helst om Ginza-gitarer på nettet,
   så jeg lurer på om noen av dere har vært borti dem?
   -Håkon
  • By Lundebird
   Etter jeg fikk påvist at Stratocasteren min ikke er en Fender likevel har jeg besluttet at det ikke er noe poeng i å selge. Er en fantastisk gitar, og tenkte inntil jeg fikk vite at det er en Squier at den fint var verdt 5000. Siden den nå kun kan selges for 1500-2000 velger jeg å beholde den heller. Men jeg vil oppgradere den litt.
   Først skal jeg skifte til nye pickups (lurer på Lollar Blackface), og et nytt plekterbrett. Det siste er grunnen til at jeg starter tråden. Spørsmålet er ganske enkelt; Passer et vanlig amerikansk/mexicansk plekterbrett på en Japansk Fender kropp?
   Gitaren er en Fender Stratocaster Squier Series fra 93-94.
  • By Kossoff
   Som fattig student har jeg innsett at det å ha masse dyrt utstyr, rett og slett ikke er bærekraftig. Jeg sitter nå med en kanon-amp og et par gode gitarer. Men trenger en skikkelig arbeidshest. Etter mye fram og tilbake har jeg kommet fram til at jeg er strat-man. Jeg spiller best på dem.
   Jeg er ute etter en 'strat' (tradisjonell pu-oppsett) og bryr meg lite om hva som står på hodet. Jeg har ikke anledning (i første omgang) til å bruke mer en 7,5K. Men oppgraderinger på pu's, bridge og kanskje mer, kommer til å bli oppgradert.
   Det jeg ser etter er altså godt treverk, godt båndarbeide og rett fasong. Men det er også andre ting som er viktig:
   - Halsen bør være relativt tykk (am. std Fender Strat er ALT for tynt).
   - Gitaren bør helst ikke være så veldig tung.
   - Jeg liker best 6-punkts tremolo.
   - Den må passe med std. fender mål (for videre oppgraderinger).
   - Ser helst at halsen er ulakkert, men dette kan ordnes selv.
   Så; de som måtte mene noe som helst om hva jeg burde se etter (fortrinnsvis på bruktmarkedet) er velkommen til å dele sine ideer. Jeg har spilt mye forskjellige gitarer, men det er alltid noen som kan og vet mer!
   PS:
   Til nå har jeg gode erfaringer med Fender Mexico Classic Player, Japanske gitarer og Warmoth. Men ønsker gjerne å bli videre belyst rundt slike gitarer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.