Web Analytics
Jump to content

Kjøpe digitalt piano


JRV
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Familien skal gå til innkjøp av et digitalt piano, og som den musikalske sønnen i huset jeg er tenkte jeg å prøve å finne et godt piano. Har lite peiling på dette området, så jeg trenger litt hjelp!

Merkene vi har sett på er Yamaha og Roland.

Prisklasse: 10.000-15.000 kr

Det hadde vært greit med noen vanlige effekter, men det trenger ikke å være som på et keyboard, akkurat.

Takk for all hjelp! :-D

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Du har helt rett, Yamaha og Roland er de eneste merkene som gjelder. Roland HP-503 har jeg prøvd, og det fungerer glimrende. Mange musikkbutikker har et par slike stående, men etter min mening er det ikke mye variasjon i kvalitet, det er bare litt variasjon i funksjoner på pianoene.

Link to comment
Share on other sites

Du får nord stage brukt til det budsjettet ditt. Det er bedre enn både Yamaha og roland imo

Link to comment
Share on other sites

Nord Stage har vel på mange måter lagt ei ny list, men ikke for det, spesielt Yamaha har fine ting når det kommer til el piano. Og de ser kanskje hakket penere ut i stua også? Vet ikke helt om jeg ville hatt et rødt tangentinstrument i stua, men det er så.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vurderer faktisk å lakkere om ståpianoet mitt (som står i stua) til Nord-rødt! :D Digger den fargen.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Nord Stage 88! Faren min kjøpte et Roland elpiano (type møbel) for en del år siden. Veldig bra piano, men de gangene jeg har tatt det med ut av huset har jeg savnet noe som er enklere å drasse med.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.