Web Analytics
Jump to content

Laney ironheart watts control?


ansi
 Share

Recommended Posts

Hei, har noen testet laney ironheart forsterkerne, funker watts control bra? Trur dere den spiller lavt nok (dB) under 1 watt til å spille hjemme i en leilighet uten at naboene klager?

prøvde den for noen dager siden. kan ikke svare deg på spørsmålet, men vil bare advare deg om at den låter elendig imo. og jeg liker laney GH serien veldig godt

Link to comment
Share on other sites

Jeg har denne sjøl, og vil si at den fint klarer å spille lavt nok uten at noen klager, ikke engang du trenger å klage over at lyden blir dårlig!

Selvfølgelig er dette en smakssak, men jeg synes denne ampen låter knalltøft! Det eneste jeg synes er dumt med ampen, er at jeg synes den støyer litt mye, noe som er litt typisk Laney. (den støyer ikke før du har på en del vreng riktignok)

Den låter bedre på høyt volum, men den låter absolutt ikke dårlig på lavt volum heller! Men hvis du er ute etter clean lyd, er du avhengig av å ha på rimelig høy wattstyrke, da den vrenger veldig tidlig med lite watt... (denne drives av 6l6 rør)

Hvor bor du? Hvis du bor i nærheten av meg, kan du svinge innom, hvis det ikke er noen i nærområdet ditt som har den i butikk eller privat så du kan få prøvd den... Jeg mener i alle fall at hvis du liker lyden i den, er det bare å løpe og kjøpe! Uansett må du få prøvd den før du kjøper...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.