Web Analytics
Jump to content

NGD! Custom Shop Appetite For Destruction Les Paul VOS


747

Recommended Posts

Ny gitar i hus, dama fortviler stadig mer. Alt er som normalt :D

For et par dager siden kom denne flygende over Atlanteren. Gibson Custom Shop Appetite For Destruction Les Paul i VOS finish.

Nydelig å se på og låter kongefett! Hadde ikke de helt store forhåpningene til Seymour Duncan APH-2, men de har overrasket veldig positivt så langt. Tight og feit lyd samtidig som de er veldig klare og rene i lydbildet.

Litt obligatorisk porno:

6838033464_3189ba7b45_z.jpg

6838033522_cdf62d2074_z.jpg

6984154883_0314b85d7b_z.jpg

6984154933_74d9d9f543_z.jpg

6838033652_7bdc96afd1_z.jpg

6984155039_05ced78a96_z.jpg

6838052668_eaf3c478ae_z.jpg

Til slutt et LP familiebilde. 2006 Standard, 2011 R8 VOS og 2010 AFD VOS

6836625474_17132b276b_z.jpg

Link to comment
Share on other sites

rått :-) Men er det ikke frett-end binding på disse?

Spør av uvitenhet :)

La merke til det samme og fikk litt panikk, men har enda ikke sett fret-end binding på andre på nettet. Krysser fingrene :)

Link to comment
Share on other sites

Om du som har Les Pauler fra før er fornøyd med den er det nok the real deal ^_^

Ja jeg tror det må være Kris Derrig sjøl som står bak hvis dette er en kopi he he. I og med at dette teknisk sett er en kopi av en kopi av en Les Paul, så skal det vel sikkert ikke være fret-end bindings ^_^

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.