Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Heter da Anders G Hansen. Spiller det meste av strengeinstrumenter tilhørende folk,country,bluegrass stilene. Banjo, Ukulele,Dobro,akustisk gitar og elektrisk gitar. slenger også en tur innom bassen.

Har for tiden 5 gitarer 3 akustiske og 2 elektriske samt 3 ukuleler og en gammel banjo av ukjent merke.

Jeg var såvidt innom et punkband i 16 års alderen,siden da har jeg bare spilt til hjemmebruk eller med kompiser.

Er for tiden veldig opphengt i akustisk og har den siste tiden prøvd å satse skikkelig på dette fantastiske instrumentet...jeg har bare et problem!! Jeg er dritdårlig til å strukturere øvingen min så jeg føler at for hvert skritt frem tar jeg to til siden:)

Er gitarnerd men som sagt mest interressert i akustiske gitarer av typen Furch,Martin,Washburn(+ et par fendere),Gibson.

Det var litt om meg Vi snakkes :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg trodde skaptrøndere var trøndere som hadde flyttet bort fra Trøndelag og la skjul på at de egentlig er derfra?

Uansett, velkommen skal du være. Jeg blir alltid litt glad når det kommer inn folk som ikke har metall som hovedpreferanse når det kommer til musikk, og det at du driver med folk og bluegrass er jo dritkult. Om du har noen ålreite innspillinger å slenge ut på innspillingsforumet hadde det vært fett. Driver selv med irsk folk, lytter stadig vekk på bluegrass, og synes banjo er et av de kuleste instrumentene som finnes (skulle gjerne hatt/spilt det selv), sammen med barytonsax og elpiano :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.