Web Analytics
Jump to content

Pog2 vs MicroPog


Watha

Recommended Posts

Hellau.

Siden MicroPog'n min har blitt okkupert av effektsløyfa til Deluxe Memory Boy'en min (låter helt himmelsk fantastisk!!), så har jeg gått til innkjøp av storebror Pog2 til "normalt" bruk.

Er det bare meg, eller er det ikke like mye "snert" i storebror? Det er jo en slider hvor man kan redusere attacket på de genererte oktavene, og det virker for meg som at denne aldri er 100% utkoblet... MicroPog'n min virker tightere enn Pog2'en.

Spørsmålet er om dette gjelder alle, eller om det er noe galt med min...? Det begynner å haste hvis jeg skal klage.... Hva er folks oppfatning av Pog2? Den låter jo knall ellers, fantastiske muligheter!

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde Micro POG før og har POG 2 nå,

Har lest litt rundt at noen mener POG2 ikke er like "raskt" som Micro POG.

Jeg er ikke helt sikker selv, men med alle mulighetene man har med POG 2 så venner man seg til det.

Link to comment
Share on other sites

Etter å ha brukt de om hverandre i flere dager nå, så er det ingen tvil om at MicroPog er tightere enn Pog2. Så skal du spille Meshuggah-riffing med dyp oktav så er tipset mitt å gå for Micro. Div googling bekrefter at ørene mine ikke er alene om dette.

Men for ALT annet er "2" fantastisk! Genial pedal som jeg liker bedre og bedre.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.