Web Analytics
Jump to content

Ny norsk aktør (?) på gitarmarkedet - hva tror dere om dette?


koda
 Share

Recommended Posts

Heisan,

Jeg kom over en aktør jeg aldri før har sett eller hørt om. De annonserer en del gitarer på "Finn.no". Det virker som om de importerer direkte fra fabrikker i asia. Jeg ble i grunnen veldig nysgjerrig på disse gitarene ... om de f.eks. i kvalitet tilsvarer Squier, Epiphone osv...

Her er det de annonserer: http://www.finn.no/butikk/unisong?previous=21901687

Hva tror dere om dette?

Link to comment
Share on other sites

Her er den andre tråden: http://forum.gitarno...__fromsearch__1

"Sender en gitar om noe tid". Jadda.. Får håpe han er noe mer pliktoppfyllende i forhold til hva han lover kunder :)

Hm.. det var jo litt interessant... var ikke klar over at han hadde "vært innom" forumet i fjor høst. Litt merkelig da, at han ikke fulgte opp det han "lovet" med å la noen få prøve et eksemplar; ikke akkurat fordelaktig for å bygge opp en tillit til eventuelle framtidige kunder.

Jeg la forresten også merke til at noen av gitarene var merket med navnet "Falcon" .... har sett tidligere på "supermarkeder" osv. super-billige (og håpløst UBRUKELIGE) gitarer med samme merkenavnet; Er det to forskjellige "Falcon" merker / leverandører eller er de det samme?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Med fare for å tråkke på tær, være upatriotisk, ha liten innsikt osv:

Jeg hadde nok heller bestilt gitar fra guitarfetish.com eller rondomusic.com, evt. Squier, Epiphone, Cort, Ltd, Gretch etc. før jeg gikk for en Unisong-gitar. Prisene er ikke SÅ fantastisk billige heller.

Det er min ærlige mening.

Edited by sarge
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Haha, den marlyn gitaren er jo helt forferdlig, ser ut jo som er klippet ut bilder fra se og hør å bare klistra på med masse bobler å greier.. nice.. så skal han ha tilegg for det også hahah. nei huff, For prisen her får man jo en Classic Vibe.. Hagstrøm også, samt brukte mim gitarer.. Samt rondomusic vil jeg tro har en god del bedre gitarer til samme pris ^^

Nei nå har jeg jo ikke prøvd noen av de, så man vet aldri, men måten han framstiller annonsene sine på er jo ikke akkurat lovende..

Og han har satt på usa merker på en mexico? det er vel brudd på loven?

Link to comment
Share on other sites

Uten at jeg har prøvd en "Unisong" har jeg prøvd såpass mange lignende "Bestill-over 10stk fra-Kina- og-kall-dem-hva- du- vill" gitarer at jeg tipper dette er overprisa junk..

De Floyd kopiene på noen av de vekker ikke akurat tillit hos meg ihvertfall :)

Link to comment
Share on other sites

Litt morsomt at han tror at det å ha klistret en haug Marilyn Monroe bilder på en gitar gjør den mer verdt (om jeg forstår annonsen rett). Da blir det jammen lett øke verdien på en gitar :)

Men da er det jo custom shop? :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.