Web Analytics
Jump to content

Human Sacrifice


condemned
 Share

Recommended Posts

Hoppsann!

Fant ut at jeg kan konvertere midi fra GP og rett inn i cubase gjennom f.eks ezdrummer!

Måtte derfor spille inn ei låt av det gamle bandet mitt. Kan være litt langdryg - men det er noen soloer uti der et sted :)

Låta heter human sacrifice, og bandet het svamp!

Har forøvrig PRØVD å gjøre noe med eq-en for å få bort de lave frekvensene på rytmegitarene, men ettersom jeg suger i cubase, klarte jeg det ikke :D

Bassgitaren er forøvrig et midispor. Om noen føler en trang til å legge på ordentlig bass, er de hjertelig velkomne.

Utstyret som er brukt er;

Gibson Les Paul Standard

Warmoth HSS Stratocaster

Diezel Herbert (bruker kun kanal 2 i dette klippet)

Eventide Timefactor

Et grønt plekter

Et par priser Skruf Sterk Lös

Line6 Toneport UX2

Shure SM57

Sennheiser MD421

Cubase

EzDrummer

Edited by condemned
Link to comment
Share on other sites

Har du husket å sette trommene på "fff"? Hvis ikke blir det jævlig døvt, og skarpen blir nesten borte. Trommene synes jeg litt lave her. Kule riff, liker stemningen! Du må få fiksa noe vokaler her! Eventuelt gjøre hele skiten til backingtrack å kjøre solo over? :D Uansett, godt spilt. Du har fin tone, hører noe singlecoil-action her. Trommene er velkomponerte! 3:05 er kult, digger sånne løp. Men er mest imponert over selve komposisjonen. Stå på!

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror faktisk trommene står på mf fra GP... Nå skjønner jeg altså hvorfor jeg måtte bruke så sjukt lang tid på å få lyd i trommene. Satt en halvtime i mixeren på EzDrummer for å prøve å få ting til å låte!

Ja, måtte ha singlecoils :D Hadde jeg hatt sangstemme skulle jeg spilt inn vokal også.

Anyways, takk for flott kommentar :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.