Web Analytics
Jump to content

Custom forsterker


tor erik
 Share

Recommended Posts

Er det noen som vet om noen som bygger rørforsterkere på bestilling, gjerne i norge?

Se etterhvert at mine ønsker til forsterker gjerne ikke matcher der som er å få kjøpe stock, så begynner å vurdere spesialbygg.

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hehe.. Vet ikke om det er det smarteste å gjøre mtp pris og at du ikke har noe garanti for at den låter som du vil.

Ville heller lett videre, eller eventuelt skaffe seg rack eller flere amper..

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Noe av problemet er vel forsåvidt pris versus features jeg ikke trenger eller ikke får. Hvorfor kjøpe en stereo marshall 20w, og tvinges til å kjøre et stereooppsett, når jeg egentlig vil ha 40w mono? Trengeran prescencekontroller og brightswitch? Meget mulig, men er fint å kunne velge det selv. Og seff, muligheten til å bestille amp med plugger som er egnet til å sende forsterket signal, i stedet for jackhelvete...

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Kan seff være at mine kunnskaper om rackbaserte poweramper er noe begrenset. Foreløpig er ønsket en 40w 1 eller 2u 6l6 baser monoforsterker uten for mye fjas. Alt jeg har funnet fpreløpig er enten stereo eller altfor svært...

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Randall RT2/50 kan du kjøre mono og switche mellom EL34 og 6l6. 1u er for lite for 6l6 så alle 6l6 power amper er 2u. Vektmessig osv er det trafoene som veier så det blir like tungt nesten uansett om det er stereo eller mono. Så jeg skjønner ikke helt hvor du vil kutte ned. 1u er du over på EL84 og de er det jo ingen som liker, ha ha ha ha...........

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor likes ikke el84? Jeg er åpen for forslag og argumenter :P et helt annet issue er tilgjengelighet. Virker til en viss grad som om der bare er mulig å få fatt i marshall og mesa..

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Den lille marshall power ampen går varm. Mesa 20/20 er ikke så værst men låter litt pinglete (det er problemet med EL84). mesa 2/50 er kanskje det som er lettest å få tak i og låter bra. Ihertfall med litt mods. VHT 2/50/2 er også ganske fet. Men hva slags lyd vil du ha?

Link to comment
Share on other sites

Den lille marshall power ampen går varm. Mesa 20/20 er ikke så værst men låter litt pinglete (det er problemet med EL84). mesa 2/50 er kanskje det som er lettest å få tak i og låter bra. Ihertfall med litt mods. VHT 2/50/2 er også ganske fet. Men hva slags lyd vil du ha?

Hva slags lyd ja.

Noe udefinert tror jeg :P Spiller på diverse gitarer, gjennom en Triaxis (og på sikt kanskje en jmp-1). Sjanger er alt fra pop og pop-rock, til punk, 80-talls rock, heavy metal (kategori Iron Maiden og sånt), og ellers det som måtte dukke opp av clean-aktige sjangre, type allsang, lovsang, og annet møl.

Lett blanding altså :P

Er selvfølgelig åpen for forslag på forsterkere og løsninger.

Link to comment
Share on other sites

Noen like de - noen liker de ikke - imo låter de helt fantastisk i min Laboga Alligator!!!

EL84 er som å spille med en TS9 alltid på, gøy en liten stund men kipt i lengden. Du tror det låter bra i Laboga'n men det er helt til du prøver sie ved side med en ordentlig amp som har litt baller, ha ha ha ha...........

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.