Web Analytics
Jump to content

Kjøp av ny forsterker til maks 4000kr


Andreaskm
 Share

Recommended Posts

Hei

Har tenkt og handle ny forsterker snart da min Laney LG35R ikke klarer og gi meg den lyden jeg er ute etter.

Jeg spiller for de meste Thrash/Metal o.l så ønsker en amp som utfyller de kravene til både spelestilen og gitaren (Epiphone Explorer med EMG 81/85)

Har tenkt å bruke rundt 3-4 tusen på denne (ny eller brukt spiller ingen rolle) har sett litt på Roland Cube 80xl som ligger i denne prisklassen her

Så mitt spørsmål er om den ampen klarer og utfylle de kravene jeg er ute etter. Sitter for de meste inne på rommet og spiller, så ønsker en som er like god på lav som høg lyd

Noen som har tips til hva jeg bør sjekke ut?

Har to gitarbutikker ganske nært der jeg kan prøve forsterkerene de har inne

http://www.gitarsenter.no/categories/gitarforsterkere

og

http://musikkinstrument.no/produkter/forsterkere/

Så om de har noen der inne jeg kan sjekke ut hadde de våre utmerket!

Takker for svar!

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville sett på noe ala Blackstar HT-5.

Du trenger ikke 100W rørforterker til å spille hjemme på, spesielt i den prisklassen. Og til rundt 4kså er Blackstar et smart valg mtp din type musikk og bruksområde.

På så "Lave" prisområder gjelde det å tenke smart!

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Men om du bare skal jamme hjemme, og trenger en lav forsterker pga naboer, så kan du nå skaffe en line6 pod hd 500. Den kan du jamme med hodetelefoner med har masse modelleringsamper og effekter til god kvalitet. i tillegg fungerer den som et usb lydkort, og kan derfor kobles opp til PA og kan brukes til å spille inn gitaren din på data direkte om du noen gang blir interessert :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil fraråde deg å gå for en cube..

Jeg har hatt cube60 i mange år, solid sak som veier et tonn.. men veldig kunstig lyd kontra mange andre av forslagene her.

Jeg støtter Mustang III, ja det er ikke en rør forsterker men den låter veldig bra alikevel, du har tonnevis med effekter og forskjellige forsterkere å velge mellom. Om du vil ha en amp som låter alt fra "fender clean" til full vreng og ønsker å eksprimentere å finne fram til de lydene akkurat du vil ha er det en perfekt forsterker!

Du har jo også line in og out til effektpedaler som fungerer helt supert, samt er med masse av software om du ønsker og recorde inn på pc.

Jeg har vertfall ingenting å utsette på min mustang III, den klarer å komme i nærhetene av alle lyder jeg ønsker, samt den låter perfekt både på super lavt volume og på maks! (noe du ikke får til med en rør amp..)

Men for all del, bare prøv forskjellige å test litt, en rør forsterker låter jo "bedre" med akkurat sin type lyd, men du blir ganske låst også til akkurat de 1-2-3 lydene. Så jeg ville heller kjøpt en Mustang III, så funnet ut akkurat hva du vil ha, så senere kjøpe en rør forsterker om du begynner spille i band osv. men igjen alt er opp til deg :)

Det er vertfall ikke et dårlig valg om du ender opp med en mustang

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.