Web Analytics
Jump to content

Test av nytt kamera / current gear


Concker
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Siden det var såpass mange som klaget over kalkulator kameraet mitt.. så ble det innkjøp av noe litt bedre..

Canon 1100D speilrefleks for å være nøyaktig.. ga vel 3500 totalt med frakt? første inntrykket er bra.. jeg er ingen fotograf, men må jo begynne et sted så ikke forvent så mye.. riktig enda ^^,

Sliter veldig med lite lys inne i huset slik nå på kvelden.. men det ble da sånn tålig greit..

Alle bildene er tatt i full manuell.

Gitarer:

Squier Classic Vibe Telecaster Custom.. lyder det hele navnet :o

img0284xx.jpg

Historien her begynner at på dagen etter min første lønning som lærling høsten 2010 skulle jeg endelig kjøpe en ny gitar da Sg'n hadde sett sine beste dager, jeg ville ha noe mer stabilt noe. Så jeg fant fort ut at Classic Vibe serien til Squier/Fender var noe og satse på da jeg ikke var/er spesielt rik, Videre så falt 60's strat'n i smak da jeg var veldig fan av SRV på det tidspunktet, jeg fikk Gjøvik musikk til og bestille en slik da de var utsolgt.. noen dager senere kom meldingen at den var inne, jeg dura ned til butikken, tok den opp og begynte å spille gjennom en blues deluxe? Uansett så låt den helt konge men jeg klarte liksom ikke å få helt halsen til å stemme.. strengene var vinklet på en sær måte kontra sg'n da der ligger de helt flatt, mens på strat øker høyden nedover halsen.. jeg ble veldig usikker, jeg elsket lyden men fikk ikke til å spille bra på den.. Så mens dette skjer kommer det en litt eldre kar ned i prøve lokalet å sitter å plimprer på en telecaster.. da la jeg merke til CV custom telecasteren som sto litt bak han.. den var.. NYDELIG!

Jeg elsket de hvite stripene på siden, og det hjalp ikke at når jeg plukket dem opp så var det som halsen var laget for meg! jeg elsket den slanke profilen, og den låt supert! så da ble jeg sittende der i 30minutter ca å jamme med han her eldre karen, og da var saken klar, jeg skulle ha en sånn!

Men nok om det.. ikke spesielt spennende for dere å lese uansett ^_^

img0286b.jpg

Gitaren var perfekt, men jeg ville gjøre den litt mer egen.. modde den litt, men uten å ødelegge for mye.

Så da ble det Custom klistremerke under bridge siden jeg var.. vel er en stor SRV fan.. Videre syntes jeg med tiden at den var litt vond å intonere, samt jeg likte hvordan messing saddler hørtes ut kontra stål utifra div youtube videoer.. Så da ble det Wilkinson kompanserte saddler i messing, det både ser å høres kjempe ut! mye bedre intonering også.

img0296wq.jpg

Videre syntes jeg at mintgrønn pickguard begynte å bli litt kjedelig så da kjøpte jeg meg en svart pickguard.. for å så videre gi denne til fattern da han kunne dekorere denne litt med laser på jobben.. jeg hadde i utgangspunktet tenkt at det bare var å brenne gjennom til det hvite i center, men det gikk ei.. så da var det å gå løs på å male D'n med knappenål.. tidskrevende men resultatet ble bra :)

Så nå er gitaren akkurat slik jeg vil ha den, jeg ser mange vurderer skifte pickup's div hardware osv osv, men nei.. jeg elsker lyden den gir meg nå, den er et sted mellom strat og telecaster, å passer perfekt sammen med champ forsterkeren, kombinert med 012 ghs boomers er den dønn stabil når det kommer til å holde stemmingen, det er en fryd å spille på den, så slik blir den.. Dont fix what's not broken? ;)

Hagstrøm Super Swede:

img0301wu.jpg

Nyeste gitaren i familien.. jeg fikk med tiden veldig sansen for Joe Bonamassa, Gary moore osv, samt jeg savnet veldig en stabil gitar med humbuckers siden SG'n er pensjonert..

Så med massiv GAS begynte jeg å se rundt på finn... ønsket å eie en ekte Gibson var stort.. men gjerrig som jeg var så var prisene litt over det jeg ønsket å bruke.. Da kom jeg over denne her..

Jeg elsket fargen, samt etter litt lesing så det ut til at dette var et røverkjøp da det er kvalitet til 5 ganger prisen (mener noen..) Prisen var også hyggelig på en 4500kr, og da jeg prøvde meg mest for morro med 3500kr fikk jeg jammen svar at det var i orden, og at han kunne møte meg på veien.. så da var det klart, denne skulle bli min.. siden har jeg elsket den!

img0303yq.jpg

Den låt helt greit stock også.. mange muligheter med coiltap og det hele, men jeg ville komme litt nærmere joe bonamassa lydmessig.. ikke direkte kopiering men lyden var veldig mørk, mens joe hadde en veldig klar å smooth vreng.. noe jeg ikke fikk til.. Så da begynte jeg å undersøke litt.. så lang historie kort.. Det ble 50's Style wiring, nye caps (PIO.. selv om dette ikke har noe å si på lyden mener jeg som elektriker, men kostet meg 20kr..) men jeg manglet noe vesentlig.,. PAF humbuckers.. jeg ville ikke bruke mange 1000kr siden var regninger på vei inn og ikke var fagarbeider enda.. men jeg leste rundt at Wilkinson lagde PAF pickups med samme specs som Seymour.. og jeg var veldig fornøyd med pickupsene jeg hadde i SG*n fra samme produsent, og en pris på 300kr så var det vært et forsøk.. et forsøk som ble utrolig bra! jeg skal aldri undervurdere billige aktører.. disse låter SINNSYKT fett.. mye klarere en stock pickupsene!

Men siden disse ikke hadde 4 tråder så savnet jeg litt coiltap funksjonen.. noe jeg løste nå nylig med å montere 3 motstander i parallell med kondensatorene.. høres 90% ut som vanlig coil tap etter mine ører å bedømme.. dog etter mange timers testing av verdier.. men veldig fornøyd slik det ble nå :) tror det ble totalt 7,5kohm?

img0306wk.jpg

Siden det var vanskelig å skaffe en orginal pickguard til denne gitaren, tok jeg å kjøpte litt plast å lagde en selv som senere ble gravert :) her slapp jeg å male også..

Alt i alt er denne gitaren akkurat slik jeg vil nå, elskbar lyd selv om tar litt tid å venne seg til å ikke ha cutaway både under og over etter 12bånd :)

PS: Veldig imponert over kvaliteten på Hagstrøm gitaren.. CTS potmetere osv i den, som jeg tror er orginalt? ser ikke tegn etter at forrige eier har gjort noe med den.. Sustain er vel det perfekte ordet å beskrive denne gitaren med!

Kommer litt senere:

Epiphone SG

DIY Champ Amp

PedalBrett

+++

Link to comment
Share on other sites

Veldig fine bilder til å være "nybegynner", som du påstår å være. Dette har du opplagt et talent for! :)

Å fya så optimistiske vi var da ^^,

Men takk, er vel så nybegynner man kan bli.. har bare brukt mobil kamera fram til nå.. point n shoot som man kaller det. men hjelper nok mye på utstyret her :wub:

Blir spennende å prøve det ute når blir litt oppholdsvær, har bare hatt kameraet i drøy en uke så ^_^

Mye bra læring på youtube angående fotografering ihvertfall

Link to comment
Share on other sites

Flotte bilder :D Hagström Swede er kanskje den eneste «LP-knockoffen» jeg virkelig liker! Litt sånn tjukkas-LP, nesten som en blanding av LP og Gretsch 6120 :D

haha tjukkas LP faktisk :D

Deilig med sånn nedsøkk på baksiden vertfall, da jeg er vandt med telecaster som gnir seg godt inn i ribbeina..

selv om den veier en god del mer, men for all del, den har vel alt som en Gibson har sånn ca, mahogny med mapletop osv.. Uansett vært pengene! Er veldig imponert over bruken av hardware samt følelsen av å spille på den

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.