Web Analytics
Jump to content

Martin [10.03.06]


Martin

Recommended Posts

Martin's stæsj

Yamaha BB605 - 5 Strenger

gallery_701_55_20169.jpg

This is a 34" 5-string, with solid Alder body, Maple neck, Rosewood fretboard with 24 medium frets. Two J pickups (single coil, not stacked - noise cancelling only with blend at 50/50), Master Vol., Pickup Blend, Hi and Lo boost/cut, Mid Cut switch with knob for parametric freq selection.

Peavey Wolfgang QT Special

gallery_701_55_66368.jpg

[*]25 1/2 inch scale

[*]Quilt maple top with hand-detailed faux binding

[*]Solid basswood body

[*]Bolt-on oil finished, hard rock maple neck

[*]22 frets

[*]Two humbucking pickups designed to Edward Van Halen's specifications

[*]Master volume (upgraded with coiltap), 3-way pickup selector

[*]Peavey/Floyd Rose® licensed, double locking tremolo with patented and factory installed D-Tuna®

Theh bass rig!

Trace Elliot GP12 SMX - Bass Preamp

Deton T2 Poweramp - 2 x 100

Behringer V-amp - effectunit

David Eden D115 - Kabinett

greie.JPG

Bilde kommer straks! Må bare få mitt nye 6U rack i posten!

Edited by Martin
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 52
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • 5 months later...

Ehm... Charvel ble en stor hit når det startet opp. Etterhvert ville dem prøve å snekre ihop litt mer radikale gitarer, slik som f.eks. RR. De laget gitarene men under navnet Jackson i stedet, slik at hvis de ikke ville slå særlig bra an, så slapp Charvel å skitne til sitt eget navn. Nå til dags er hvertfall Jackson eid av Fender, vet ikke helt med Charvel.

Link to comment
Share on other sites

Ehm... Charvel var en stor hit når dem startet opp.

Jackson og Charvel eies begge av Fender.

Begge er egne merker, men bygges av samme folkene.

Rhoads modellen var den første Jackson gitaren, og Grover Jackson som bygde gitaren for Randy satte Jackson på hodet fordi det var en gitar med gjennomgående hals, mens Charvel var kjent for påskrudd hals.

Det bygges Charvel gitarer den dag i dag.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.