Web Analytics
Jump to content

Steve Vai Berklee Scholarship


Goggen

Recommended Posts

Ho jenta der var jo helt tragisk! Men man må jo huske på at det er forskjellige klasser på Berklee.. Det finnes jo rookieklasser og flinkisklasser.. Men at Vai ga henne stipend er jo til å grine av! Snakker om å ligge seg til toppen!

Link to comment
Share on other sites

I took over my school's music club presidency in my senior year at high school, and made a lackluster choir singer club into one of the most dynamic student music movements in my city. Through the efforts of my school's music club, girls in many other schools in Lahore are beginning to look at music as a creative process and a means of expression, rather than through a screen of social stigmas attached to it. I am the first female guitarist/soloist of my age-group to emerge on the music scene in Pakistan, in fact one of a handful in any age-group, and can take pride in saying that I was entirely self taught and learnt to play complicated covers on my own.

Er nok ikke bare musikken som teller.

Link to comment
Share on other sites

Neida, men jeg synes dette var merkelig. Det er nok litt politikk inne i bildet her også. Vai har kansje heller ikke så mye han skulle ha sagt after all. For hvis han hadde, hva slags besjed er det han ønsker å sende ut med dette?

Link to comment
Share on other sites

Nja, sur kassegitar alà gitar-skole i 8. klasse kunne vel nytt godt av å gå på, nettopp, berkley. Det er klart dette er et politisk korrekt treff fra deres side, men jeg skjønner ikke hvorfor ikke denne jenta skulle kunne ha et talent som er verdt å utvikle. Jeg mener, noen må da ha sett NOE mer enn det at hun er pakistansk og flink til å snakke for seg i henne? Synes det er litt småteit å være så innmari bitre av den grunn.

Link to comment
Share on other sites

Folk kommer inn på forskjellige steder av ulike årsaker, ofte er det en kabal som gjerne skal gå opp. Ingen skole har bruk for bare shreddere, det ville vært unyttig, de trenger litt av alt, inkludert "kassegitar-singer-songwritere".

For å si det sånn hvis 200 kjempetekniske gitarister og 10 kassegitarister søker på en linje der det er 10 plasser kan det godt hende det bare er plass til to av de tekniske og to av kassegitaristene. Sånn er det iallefall på filmfag her i Norge.

Link to comment
Share on other sites

Synes hun var god til å spille jeg. Virker som mange ikke er klare over at det finnes andre enn vestlige tradisjoner i musikk. Hun spiller da vitterlig ikke surt, og synger bra. Høres ut som all annen "æsj, det har jeg ikke hørt om før, det er dårlig" mange får seg til å si.

Merkelig.

Link to comment
Share on other sites

forskjell på å være übershredder og å ikke ha noe kontroll på instrumentet what so ever.  

sur kassegitar ala gitar-skole i 8.klasse fortjener IKKE å gå på berklee..

Og hvorfor tror du at man skal måtte være så god for å gå på Berklee, da?

Link to comment
Share on other sites

Altså, det er ikke slik at det er en masse elendige folk på Berklee fordi hvem som helst kommer inn der.

Utallige musikere i verdensklasse har blitt skrevet ut derfra.....

Så ja, det er en av de mest anerkjente skolene i verden.

Det må vel ha vært ett eller annet spesielt med hu her da...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.