Web Analytics
Jump to content

Gibson memphis?


Rokstad
 Share

Recommended Posts

Hei, nettopp fått meg en gammel el-gitar hos en eldre kar som ryddet på loftet, den er litt slitt og mangler et par strenger, men det jeg lurer på om denne er veldig gammel.. Noen som vet litt om gibson gitarer, eller memphis som det står på den. .? Tror selv at den kan være en god del år... verdi??

post-11339-0-00491700-1330709157_thumb.j

post-11339-0-66609300-1330709179_thumb.j

Edited by Rokstad
Link to comment
Share on other sites

Memphis Guitars were guitars produced during the late 1970s and early 1980s. Memphis Guitars were affordable guitars that were imported from Asia and distributed in the United States by C. Bruno and Sons in the mid-1970s to 1980s. The product line included Fender and Gibson-styled instruments as well as some original designs. In the early years they were manufactured by Matsumoku Industrial.

.

Link to comment
Share on other sites

Mener å ha sett dette bli solgt på finn for lenge siden? Mener å huske at den ble solgt for ikke så mye.

En kompis av meg skal vel ha en sånn liggende også. Han fikk den av naboen sin for lenge siden. Tror han sa at den ble kjøpt for 500kr.

Om du forresten vurderer å selge den, så si i fra=) Kunne tenkt meg en gitar med humbuckere i, de som er på bør vel mest sannsynlig byttes med noe bedre.

Edited by RalphDarwin
Link to comment
Share on other sites

Mener å ha sett dette bli solgt på finn for lenge siden? Mener å huske at den ble solgt for ikke så mye.

En kompis av meg skal vel ha en sånn liggende også. Han fikk den av naboen sin for lenge siden. Tror han sa at den ble kjøpt for 500kr.

Om du forresten vurderer å selge den, så si i fra=) Kunne tenkt meg en gitar med humbuckere i, de som er på bør vel mest sannsynlig byttes med noe bedre.

Tror nok den er verdt mer en 500 kr, skal få litt mere info om den før jeg vurderer noe salg.
Link to comment
Share on other sites

Gamle gitarer som er "knock offs" dvs kopier av fender og gibson gitarer er ikke verdt veldig mye, alt fra 500 til 4000kr (de fleste av hva jeg har sett)

Men igjen så er noen av de kjempe gitarer også!

ok, men hvordan finner jeg ut om det er kopi eller ikke?
Link to comment
Share on other sites

Dette er en kopi, av den grunn at det ikke er en Gibson.

Pris, 1000 til 2500,- ville jeg sagt, alt etter kjøper.

men kan den være gammel ? fant noe info om at disse gitarene ble laget på 60-70 tallet, den lukter ivertfall gammel :P
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.