Web Analytics
Jump to content

Re-amping (med RME Babyface och Axe II).


Recommended Posts

Hej, vi håller på och spelar in med bandet och jag har lagt gitarrerna och har litt lust att testa hur det blir med ett nytt ljud. Jag kör Cubase, RME Babyface (ljudkort) och Axe II (jag ska inte använda USB-funktionen).

Jag har spelat in en ren gitar-signal (som ligger på PC:n i Cubase) och jag klarar av att få den in i Axen så att jag kan justera ljudet där. Jag klarar också av att få den nya justerade signalen tillbaka in i Cubase, men problemet är att jag då får feedback, piiiiiiip, inte så konstigt egentligen, eftersom den rena signalen först går ut från PC:n, in i Axen, tillbaka till Cubase, där den nya signalen ju också går till Axen och round and round we go. Är det någon som har ett bra tips på hur jag kan stoppa denna rundgången?

Tjing, Mathias

Link to comment
Share on other sites

Det første jeg gjør når jeg reamper i Cubase er å opprette et mono spor på outputen (F4 på pc).

Det pleier jeg å linke til utgang 3 på lydkortet. Kobler så en balansert kabel til utgang 3 på lydkortet som går inn i reamp boksen, så en vanlig gitarkabel fra reamp boks til amp.

Di sporene som jeg skal reampe sender jeg til mono utgangen.

Dette fungerer veldig bra hos meg.

Viss du sender Di sporene til samme utgang som monitorene får du feedback tror jeg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.