Web Analytics
Jump to content

Anti skli kopp/skinne


valen
 Share

Recommended Posts

Har et lite problem. Har et 4x12 kabinett som er så glatt på toppen, at ampen rett og slett sklir av under bruk. Prøver å finne noe anti skli skinner/kopp til å ha på toppen av kabinettet. Men finner rett og slett ikke de noe plass ( foruten om utlandet) Noen som vet om noen her i Norge som selger orginale Marshall anti skid tray eller noe annet lignende?

Har sett på anti skli teip. Men vet ikke hvor lenge det vil holde

Link to comment
Share on other sites

De har antiskli kopper på Elkjøp. De er til vaskemaskiner som står på flisgulv. Mener å ha sett at Audun bruker slike på ampen sin. Hør med han.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker slike vaskemaskin-gummi-mellomlegg mellom amp og cab ja. Disse er vel i utgangspunktet til å ha mellom tørketrommel og vaskemaskin i de tilfellene man har tørketrommel stående oppå vaskemaskin. Grunnen til at jeg bruker det, er fordi cabbet har bærehåndtak oppå og gummiknottene på ampen er såpass små at ampen ikke blir stående nedpå på alle fire hjørner.

Disse gummi-mellomleggene er ikke store, så det er ikke noe problem, men hvis målet kun er at ampen ikke skal skli, er sikkert antiskli tape mye enklere. Evt. skru på myke gummiknotter på toppen hvis det er slik at det er hard plast fra før?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.