Gå til innhold
Rudstar

Ulyd i forsterker'n

Anbefalte innlegg

Satt meg ned for å spille her om dagen, men det var en sånn svak overdrive akti lyd når jeg spilte. Den har aldri vært sånn har blitt sånn nå i det siste.

Noen som kan svare meg på hva som er feil?

Har en MG100DFX hvis det skulle være til hjelp

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du kan skjekke om det er kabelen din det er noe i veiien med, eller om jack pluggen har løsnet. Eventuellt om det er noen av pot'ene som er gåene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

hvis jeg har gain pot'n på under halv så går det bra, men så fort jeg tar den litt over blir den bare værre og værre. Og før har jeg kunnet spille med gainen på fullt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er vel ett eller annet om oscillerer. Du kan prøve med en gitar med singlecoils, eventuellt skru volumpot'en på gitaren til rett under fullt.

Men tilslutt ender du med å ta den til service, for det er ekstremt plagsomt. Hade samme problemet med en Soldano GTO Supercharger, men den ga jeg tilbake til tidligere eier...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.