Web Analytics
Jump to content

Hvor kjøpes archtop koffert?


Langesundsgutten
 Share

Recommended Posts

Hei!

Er litt usikker på om dette er riktig seksjon å poste dette i. Men gitaren jeg skulle hatt koffert til har pickups så jeg antar det vagt kvalifiserer den som elektrisk. Men som sagt jeg er da på utkikk etter archtop gitar etui/koffert/kasse. Jeg har sjekket litt rundt på nettet men det nærmeste jeg finner fra norske leverandører er western gitarkasser. Størrelsen er 16" og modellen er en Hofner 457.

Gitaren er under litt oppussing så pickupsene er tatt av for øyeblikket (se bilde).

25icgb5.jpg

Edited by Langesundsgutten
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hei.

Jeg har en 60-talls halvakk. Høfner som kanskje har samme mål som gitaren din.Bortsett fra at min Høfner er litt tynnere.For et par år sia fikk jeg behov for å skaffe nytt etui til den.Det fikk jeg tak i på Tre45 (4SOUND) i Trondheim. Tydeligvis et standard etui uten tilknytning til noe bestemt gitarmerke. Det kan sikkert leveres av vanlige musikkbutikker.

Det står HISCOX cases på det.Og STD EA er antakelig en typebetegnelse.Jeg tipper at dette også ville passe til gitaren din,selv om den vil bygge litt mer i høyden når du legger den ned i kassa.

Link to comment
Share on other sites

Tipper den gitaren passer i nesten en hvilken som helst archtop kasse, som jo ikke er noe problem å skaffe da alle forhandlere jo selger slike gitarer. Egentlig blir dette fort mye av de samme kassene som selges til jumbo's e.l. Skal du ha best mulig passform må du nok ta med deg gitaren og prøve.

Det eksisterer forøvrig også originale archtop Höfner kasser.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.