Web Analytics
Jump to content

Kanskje på tide med en presentasjon


Æljen
 Share

Recommended Posts

Edvin Æljen er navnet og har 34 vintere bak meg. Bosatt i Vestfold, nærmere sagt Stokke.

Speller primært rock'n'roll men er ikke helt satt når det gjelder sjanger. Har vært innom alt fra visesang via køntri til røffere ting, taket går vel ved metal.

Bandet jeg bruker mest tid på nå lager egne låter med inspirisjon fra Ac/Dc, Backstreet Girls, Ramones, Judas Priest, Mötley Crüe osv...

Vi er ikke helt konsertklare enda men håper det retter seg uttover sommeren.

Er åsså gitarist i ett jazzabillyband men vi ligger litt i brakk og vet ikke helt om det skjer mer på den kanten.

Driver åsså å tuller litt med RATMcovers i et "band" men dette er såpass useriøst at det egentlig ikke behøver å nevnes :)

Av utstyr så bruker jeg mest en Epiphone Les Paul 92mod, litt modda med RS elektronikk og burstbuckers3.

En Gretsch 6119 Tennesee Rose SP 2006 og en Squire Tele, ikke sikker på årstall på den men den er fin i forhold til pris.

Og amper så er det Dr.Z Z-28 som brukes mest, har åsså ett gammelt rack med Mesa Studio Pre+ 50/50 men det er ikke så mye i bruk for tiden. Har åsså no transistorshait som ikke jeg trenger liste opp her.

Litt bilder da, enjoy.

2012-02-11214804.jpg

ljeniGopositur.jpg

Bilde003.jpg

Edited by Æljen
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takker.

Den er ikke over kl.9 volummessig på detta opptaket da. Er etter kl 9 den våkner til liv og begynner å vrenge litt.

Det er da denna låter bra.

Veldig fornøyd med ampen, funker til alt fra køntri til rock. Den har litt lite headroom, det er det eneste jeg har å utsette. Begynnt å brekke på kl.11 i stedet for kl.9 hadde vært optimalt.

Her ett lite klipp med volum på ca Kl.2

Klipp.MP3

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.