Web Analytics
Jump to content

Seymour Duncan


 Share

Recommended Posts

Lurer på om det er noen som har noen erfaring med disse humbuck og pickup'ene?

Er dette noe som er å anbefale, eller bør man styre unna disse?

Har kikket litt på et H/S/S oppsett bestående av SH11/SL59-1/SJBJ1, andre forslag til oppsett mottas med takk, så klart.

Link to comment
Share on other sites

Har ikke noen erfaring med akkurat de 3 pickup'ene

Men Seymour Duncan går jo får å være noe av det beste du kan kjøpe.

Høykvalitet pickups rett å slett, kan ikke gjøre noe dårlig kjøp med de vertfall :)

Om det er en "billigere" gitar du skal oppgradere så er det helt klart mye å hente på å sette inn SD pickups, samt oppgradere pot's :)

Link to comment
Share on other sites

Ok, godt å høre at det er et godt merke.

Typen som da er usikkerheten i oppsettet.

Litt usikker på de mini humbuckerne, om jeg kanskje bør gå for Little screaming fremfor lil' 59, og om JB'n passer best i neck eller middle og samme i forhold til Little screaming'en ?

Meninger ?

Link to comment
Share on other sites

Skal du ha HSS-oppsett så er det bedre å kjøre singlecoils mener nå jeg. Synes buckere i singlecoil-størrelse låter veldig nasalt og rart. Greit å beholde LITT av Strat-lyden også... :)

Det er en Ibanez-kopi fra rundt sent 80-, tidlig 90-tallet som jeg pusser opp, så føler ikke et Strat-oppsett passer seg på den, det har jeg Strat'en min til ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.