Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker band i Trondheim


RagnarA
 Share

Recommended Posts

Hei. Er 23 år gammel gitarist som ser etter noen å spille i band med.

Både etablerte band, og nystartende band hadde vært moro.

Er gjerne med på både cover sanger, og har laget en del orginale sanger selv.

Er enormt glad i å spille, så er med på det meste, men foretrekker rock/metal.

Infleunces:

Alter Bridge, Metallica, Iron Maiden, Children of Bodom, Ozzy Ozbourne

Er ikke så glad i å legge ut telefon eller mailadresse på et offentlig forum, så bare svar på denne tråden, så kan man avtale ting nærmere.

MVH RagnarA

Link to comment
Share on other sites

Hallo! Jeg har fått litt lyst til å starte et band. Jeg spiller gitar, men har ikke spilt i band før. Jeg har prøvd meg som sanger i et band, men personlig er jeg kanskje ikke helt egnet for det, spesielt siden jeg har litt problemer med å synge mens jeg spiller. Jeg må være ærlig og si at jeg ikke er noen mester i teori selv om jeg har spilt i tre år nå kan jeg bare pentatonskalaen, power chords og de mest grunnleggende grepene (A,D,G osv). Jeg har ikke lært meg notene på gitar-halsen engang ... sånn sett er jeg kanskje ikke egnet til å spille i et band enda? Men det hadde vært kult og prøvd seg for det. Og hvis vi får til dette, er jeg mer enn villig til å lære litt teori også!

Jeg er en 17 år gammel gutt fra Berkåk, Rennebu (1,5 time unna trondheim) og hører på Old Metallica, Iron Maiden, Sonata Arctia, Kamelot, Nightwish, Children of Bodom, Norther, Pantera, Megadeth, Lazarus A.D osv ... Jeg er veldig inspirert av både melodic death metal og thrash metal. Akkurat nå holder jeg på å lage noen thrash riff som jeg tenkte å ha med i sanger og håper det vil bli bedre enn alle disse bandene i denne såkalte "Nye bølgen av Thrash Metal" som for meg bare høres for likt ut ... Jeg er veldig engasjert i å revolusjonere thrash metall siden det er veldig dødt...

Uansett så har jeg veldig lyst til å starte et band, selv om teorien min ikke er så bra. Jeg er ikke noen leadgitarist heller ... må nok bli rytme for meg! Men ta kontakt om du vil! Jeg forstår det selvsagt godt om du ikke vil ha med et "teorinull" som meg da. Kontakt meg på e-post om du vil: joeirik@live.no

MVH Jo Eirik

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hei. Er 23 år gammel gitarist som ser etter noen å spille i band med.

Både etablerte band, og nystartende band hadde vært moro.

Er gjerne med på både cover sanger, og har laget en del orginale sanger selv.

Er enormt glad i å spille, så er med på det meste, men foretrekker rock/metal.

Infleunces:

Alter Bridge, Metallica, Iron Maiden, Children of Bodom, Ozzy Ozbourne

Er ikke så glad i å legge ut telefon eller mailadresse på et offentlig forum, så bare svar på denne tråden, så kan man avtale ting nærmere.

MVH RagnarA

Hallo, Ragnar

Har du funnet noen å spille med enda?

Jeg er også gitarist, 25 år, bor i Trondheim. Spiller ikke i noe band, men to gitarister hadde jo vært et godt utgangspunkt?

Jeg har spilt gitar i 10 år, vært litt i band (metal), liker å skrive riff, improvisere, kan musikkteori osv. Det virker som vi liker mye av den samme musikken, bortsett fra at jeg hater Iron Maiden. Jeg er student, men er strukturert og har tid til å øve.

Eirik

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...

her fant jeg en skikkelig gammel tråd! ble det noe band utav dette? :) spiller gitar selv og såklart, men er fleksibel om ingen andre ikke er det, 10 år på gitar, spilt en del bass, såvidt trommer.

Vet ikke om jeg duger til vocal, men har prøvd en del, så kanskje. kjenner til alt det dere peker av musikk referanser, men er glad i tyngre saker i deathcore og :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hør med Roy Bang,( rbguitars) https://www.facebook.com/rbguitars2/  
  • Har ikke oppgradert elektronikken, her er alt originalt. Husker det er fullsize pots inni der, men ikke så rent lite rotete satt sammen. Mer som et kråkereir i forhold til Gibson`en du deler bilde av. Kan ta et bilde senere og poste, så har du fasiten. Burde sikkert gjort noe, for det er et eller annet funky med måten volum/tonekontroller fungerer sammen. Bare ikke kommet så langt, de siste par dagene har den gamle DBZ`en fått tafsefingrene på seg. Kjøpt i i 2010 hos Powerguitar i Kristiansund. Kinaversjon, men mye å like. Grover tunere, ekte rosewood, en anstendig lønnetopp, perfekt kuttet oversaden (men sikkert plast?), jumbobånd, fullsize pots, coilsplit osv. Pickuper som er til å leve med. Tyngre enn den nevnte HB`en som har masse weight relief. Lav action uten buzzing, noe som er utrolig siden jeg finner fler bånd som er uenige med de andre....blir vel å tape den ned og planslipe i morgen Ville ikke vært redd for å kjøpe HB som et eksperiment, for halsene er som regel veldig bra men trenger ofte båndjobb for å bli skikkelig gode. Geniale moddeplattformer, men for min del er det mest for å få litt "feel" med ulike gitartyper uten å bruke 10-20K for hver en. Og ikke minst øve meg på diverse ting som involverer verktøy.  Har siktet meg inn på 1-2 litt mer "premium" gitarer som skal i samlingen etterhvert  
  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.