Web Analytics
Jump to content

Byggesett - kan dette være noe greie på da?


koda
 Share

Recommended Posts

Heisan,

Av og til har jeg lekt med tanken om å prøve et elgitar byggesett ... men det har bare blitt med tanken hittil. Nå kom jeg over et byggesett jeg ikke har sett før ... som ser ut til å kanskje være noe bedre enn de "Saga" byggesettene som har florert på ebay en stund.

Det var denne jeg fant interessant: http://www.ebay.com/...=item256cc79b85

Hva tror dere om dette?

Mvh

Ingar

Link to comment
Share on other sites

Dette var jo ikke ille. Hvis den toppen er så fin som den så ut til, så er jo bare kroppen verdt penene, omtrent.

Hvordan halsen er, og delene ellers, er nesten umulig å mene noe om. Kikket på resten av innholdet på siden, og det så da brukbart ut. Få direkte dritt- deler, for å si det slik.

Har du lyst, har du lov, synes jeg. Det er da bare et par lapper for noe du kan lære utrolig mye av. Hardware kan jo oppgraderes hvis noe av det er ubrukbart.

Link to comment
Share on other sites

Ja, helt enig med det dere sier .... Likte utseendet på treverket (kropp/hals) ... er bare usikker på øvrig hardware. Men som dere nevner, dette kan alltids byttes ut ved behov.

Så var det bare pengene da ... :wacko: ... ingen som har 2K til overs? :P

Link to comment
Share on other sites

Dette ser flott ut. Jeg støtter det de andre sier om hardware.

Du kan nok ikke forvente å få en dritgod gitar utav deler for 200 dollars, men her ligger det MYE læring! Du vil opparbeide deg kunnskaper og en helt ny kjenskap med instrumentet.

Kjør på, sier iallefall jeg! :D

Link to comment
Share on other sites

BYOG:

http://www.byoguitar...d2-628d96aaf292

MLP:

(feks)

http://www.mylespaul...uitar-kits.html

Det er flere byggetråder og lignende av BYOGuitar på MLP-forumet

(Castor: forkortelser er en del av forumsjargongen i det store utland så her er det bare å lære seg de essensielle med en gang :) )

Edited by germaniumkid
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.