Web Analytics
Jump to content

M-Audio Fasttrack + Guitar Rig


Jens-K
 Share

Recommended Posts

Etter å ha leika meg med guitar rig hos ein kompis i helga, har eg no endeleg investert i lydkort med tanke på litt innspeling på gutterommet. Er lite bevandra i denne verda, så eg gjekk for eit billeg alternativ som virkar heilt ok for ein noob, M-Audio Fast Track. Har i første omgang berre lasta ned demoen av Guitar Rig. Har eit lite problem dog. Når eg åpnar GR får eg ikkje lyd ut i fra lydkortet. Alt er installert som det skal, og eg får indikasjon på signal inn på lydkortet. Når eg trykker inn direct monitor får eg lyd direkte fra lydkortet, så det er ingenting i vegen med signal frå gitaren. Ikkje mange valg på preferences-menyen, her ser alt til å stemme. Hjelp?

Link to comment
Share on other sites

Fann ut av det og fekk til slutt lyd i fra GR. Bruker samme tråden vidare, eg finn ikkje ut korleis sette GR som plug-in til Reaper, nokon som har eit tips?

Inne i Guitar Rig-mappa di så skal det ligge noe som heter GR4.VST eller lignende (DLL?). Den må du flytte til Vst-mappa i Reaper, så åpner du Reaper, finner VST-en, velger den. Etter det så trykker du "FX" på et spor, finner Guitar Rig 4, så "armer" du sporet og setter på monitor. Da skal det bli lyd. Er så rotete å forklare, men det er så lett.

Link to comment
Share on other sites

Nix. Du har ikke en plug-in manager i Reaper da?

I Sonar må jeg scanne og legge til nye moduler i lista mi for å få dem opp. Riktignok på PC.

Kan anbefale GR på det varmeste, kjøpte fullversjon for et par uker siden. Lasta også ned et par tusen presets fra en ny tjeneste, så nå sitter jeg bare og tester.

Edited by Ichi
Link to comment
Share on other sites

Nix. Du har ikke en plug-in manager i Reaper da?

I Sonar må jeg scanne og legge til nye moduler i lista mi for å få dem opp. Riktignok på PC.

Kan anbefale GR på det varmeste, kjøpte fullversjon for et par uker siden. Lasta også ned et par tusen presets fra en ny tjeneste, så nå sitter jeg bare og tester.

Joda, finner plug-in oppsettet i Reaper, problemet er at eg ikkje finn plug-in greiene i GR sine filer slik at ej har ei adresse å skrive inn i Reaper...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.