Web Analytics
Jump to content

NGD! Fender Baritone innhold!


embedded
 Share

Recommended Posts

Da var dagen kommet! Bestilte meg en av disse nydelige Fender Blacktop Baritone 2012 modellene hos en 4sound butikk her i Danmark. Min første Fender og min første 6 strengs baritone.

Første inntrykket var jo selvfølgelig at det er en nydelig gitar, men også at den føles ut som en vanlig telecaster (ikke at jeg er noe tele-guru men). Har såvidt fått spilt den gjennom en gammel solidstate Fender, men venter på en Blackstar HT-1R gjennom den samme butikken. Har den stemt i A-standard, og kan bare si at fyldigheten og notedefinisjonen er toppers. Jeg var litt skeptisk i og med at jeg personlig ikke har eid en tele før, men den har en fin bright som passer godt til hovedinspirasjonen til dette kjøpet (bandet YOB). Den sitter godt i handa og føles veldig solid. Skal nok skifte ut mekanikk og elektronikk med tiden. Merka også at det var noe aged dots som inlays - litt mer stil!

Spesifikasjoner:

Or kropp

Lønne hals med rosentre gripebrett

Lakkert bakside på halsen som standard (hadde vært bedre med mattet, men smak og behag)

27" skala

22 bånd

Fender mekanikk og elektronikk

post-4537-0-05650100-1329742169_thumb.jp

post-4537-0-79797700-1329742170_thumb.jp

post-4537-0-69637100-1329742173_thumb.jp

post-4537-0-70478000-1329742175_thumb.jp

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Grattis :)

Så veldig pen ut den der. Har alltid vært svak for Tele.

Tusen takk. Min første tele, og blir ikke den siste!

Oooog der våkna baritone GAS`en i meg igjen. Gratulerer - den der var flott!! :)

Takk! Fin ting å GASe på den der. Fornuftig priset - jeg er veldig fornøyd!

Gratulerer med ny fet gitar Geir Martin!

Blir nok en slik på meg også etterhvert, har dog ikke bestemt meg for farge enda.

Takk for det Bjørn! Er win uansett - jeg har bare gode ting å si om min ;) Treffer uansett bullseye.

Edited by embedded
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.