Web Analytics
Jump to content

Plastic Paddies søker perkusjonist (Cajon), Horten/Vestfold


Duckling
 Share

Recommended Posts

Plastic Paddies er et band med base i Horten. Vi spiller tradisjonell irsk/keltisk folkemusikk, men med ungdommelig driv. Vi har et akkustisk lydbilde bestående av Vokal, gitar, fløyte, fele, mandolin, bass og cajon.

Da vår nåværende cajonist har bestemt seg for å slutte i bandet er vi altså på utkikk etter en ny mann (eller dame) til å overta denne rollen. Vi disponerer øvingslokale i Horten med fri tilgang frem til klokken 23 hver dag, og disponerer også cajon, så en ny perkusjonist vil ikke trenge å kjøpe dette selv.

Vi liker godt å spille live, og er tidvis ganske aktive på denne fronten. Dette er noe vi ønsker å fortsette med, og gjerne også bli enda mer aktive, så med et reportoar på nærmere 40 låter for øyeblikket settes det forventninger til at en ny perkusjonist dedikerer seg en del til bandet, og bruker en del tid på å sette seg inn i låtene og øve utenom vanlige bandøvinger. Vi øver litt som det passer seg, som regel på ettermiddag/kveldstid på mandag, tirsdag eller søndag, litt avhengig av hva som passer.

Det settes altså ikke krav til at du mestrer instrumentet fra før (det er et ganske uvanlig instrument, så med et slikt krav tror jeg det hadde vært vanskelig å finne noen), men det er en fordel om du har god rytmesans og erfaring fra trommer eller annen perkusjon.

Aldersmessig må du være over 18. I bandet har vi et aldersspenn fra 19-27, og er tidvis ganske barnslige av oss, men så lenge du er ung til sinns har vi i utgangspunktet ingen øvre aldersgrense så lenge det funker på det sosiale plan. Du må også være villig til å kle deg litt gammeldags når vi spiller live.

For å høre på hva vi driver med kan du gå inn på http://www.facebook.com/plasticpaddies og høre på demoen vår, og jeg kan også sende link til råopptak fra en tidligere konsert. Om det ikke er helt greia for deg, men du kjenner noen som kan være interessert, er du mer enn velkommen til å sette vedkommende i kontakt med meg. Jeg er å treffe her på forumet, eller på mail til kim.t.aks [snabelkrøll] gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.