Web Analytics
Jump to content

Vokalist og Gitarist med mange års erfaring søker seriøst Technical Deathcore/Djent band medlemmer med erfaring


Venomous13
 Share

Recommended Posts

Hei,

Jeg søker band i Oslo Akershus som har som ønske å spille Deathcore/Djent/Deathmetal stil og som liker å spille på mere enn en streng av gangen :)

Jeg har en del erfaring med band tidligere (3-5 år?), men måtte slutte i det pga flytting. Har vært foruten nå i nesten 2 år, men har hjemme prosjekter, så er ikke totalt rusten (enda).

Det jeg søker i ett band, er noen som tar det seriøst, kan komme med ideer (kreativitet) og interesserer seg for det vi spiller. I ett band, skal man være en helhet, ikke ett en manns foretak. Alle skal kunne komme med ideer og alle skal samarbeide.

Lenken under inneholder ett simpelt opptak fra det tidligere bandet mitt, som er tatt opp med bare en studio mic.

Dette ble bare produsert der og da.

http://www.myspace.c...hediabolusumbra

Ønsker noe liknende som disse bandene: Meshuggah, Structures, Whitechapel, Chelsea Grin, Job for a cowboy etc.

Men det viktigste er at vi finner en type sjanger som alle i bandet godtar og er enige i.

Er du interessert? Ta kontakt på mail. Liker helst å ta dette over per telefon.

One_Black_Wing@hotmail.com

Edited by Venomous13
Link to comment
Share on other sites

Hei! jeg skal studere i Oslo fra August, er gitarist og har flere gode ideer(som jeg dessverre ikke får tatt i bruk siden det ikke eksisterer en eneste djentsjel som spiller instrument her) og leker litt med protools i ny og ne for å bli litt smågod på mastering osv. Hvordan er cleanvokalen din? har dere lokale?

Link to comment
Share on other sites

Yo!

Skal erstatte en nylig frafallt gitarist i bandet mitt. Sjekk ut VULVANIAX på myspace/facebook/urørt og all den dritten...

Om du (gitaristen) liker å spille på flere strenger samtidig, så har vi noen fete du kan spille på.

Jeg liker personlig å ha flest mulig rockeballer i lufta... Så om dere ennå ikke har fått noen andregitarist, kan jeg stille opp!

Må rocke og rulle videre nå.

Vi Hørs!

Lee Keen

Link to comment
Share on other sites

Ikke dumt det, men håper du er innstilt på at dette blir delvis mye hardere og teknisk? =)

Nå har vi fått noen forespørsler av gitarister, men blir vel slik at vi plukker den som er nærmest det vi ser etter.

Hvor gammel er du og hvor mange års erfaring med gitar og metal har du?

Hva er e-mail adressen din?

Har sendt deg mail fra VulvaniaX Hotmailen. Bruker også ive01@live.no.

Er 28 år ca og har spilt metal i halvparten av dem.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.