Web Analytics
Jump to content

Et merkelig salg.....


Byljer
 Share

Recommended Posts

For en tid tilbake hadde jeg en Gibson Les Paul Studio Fireburst ute for salg her på forumet og på finn.no Gitaren ble kjøpt av en lokal kis som kontaktet meg for rundt tre uker siden. Han foreslo å forhåndsbetale gitaren, og skulle sende noen for å hente den. Vel, han har betalt for fjøla, men den er fremdeles ikke hentet. Betalingen ble som sagt foretatt for snart tre uker siden, jeg har sendt ham et par sms for å høre når han skal hente den, men ingen har dukket opp ennå og ikke har jeg hørt et pip etter min siste sms. Etter at jeg sendte sms sist tenkte jeg at nå gidder jeg ikke si fra flere ganger. Enten får han komme eller la være. Flere som har opplevd slike merkelige handler? :blink:

Link to comment
Share on other sites

Kanskje stakkaren har mista mobilen sin.... havna på sjukehuset eller noe annet som ligger bak. Han har betalt, så da syntes jeg du skulle fortsette å forsøke å få fatt i ham, eller noen rundt ham. Handler vel litt om moral dette... :)

Link to comment
Share on other sites

Men hvis du altså ikke kan "overføre tilbake pengene" = tilbakeføre, fordi du kansje har drukket dem opp eller handla stæsj, så er det vel plass til fjøla ved siden av konfdressen i skapet, frem til du får kontakt med noen... <_<

Link to comment
Share on other sites

Du har vel kontonummeret hans? Hvis du ikke hører noe mer ifra ham mener jeg at du skal overføre pengene tilbake til hans konto. Det er det eneste riktige å gjøre.

Det ville jeg gjort. Når det kommer til penger, så skal man være litt forsiktig med å gjøre dumme beslutninger.

Jeg vet også hvordan det er å plutsellig havne på sykehuset.. Det bør jo være en logisk forklaring på dette,siden han har betalt.

Har du kontoNr, så kan du stikke innom banken din og få tak i navnet hans, og eventuelt prøve å slke han opp på facebook/gule sider ol. Er han lokal, så skal det jo være en overkommelig oppgave :)

Link to comment
Share on other sites

Tanken på at noe har skjedd med kjøper har streifet meg ja, så jeg har sendt ham en melding igjen. Får håpe han tar kontakt, så får jeg eventuelt finne ut hvor han bor slik at jeg får levert gitaren. Når det gjelder tilbakebetaling så synes jeg det er å dra den vel langt. Han kontaktet meg og var veldig ivrig på å få kjøpe, og fikk gitaren til under prisantydning. Pengene han betalte gikk til delbetaling av en Gibson LP Standard kjøpt (tilbake) fra et annet forummedlem, så tilbakebetaling ved et avtalt kjøp er nok uaktuelt.

Uansett, håper å få ordnet en avtale med ham i løpet av dagen :)

PS! Nei, selger ikke gitaren en gang til. Litt moral har jeg da ennå :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.