Web Analytics
Jump to content

Van Halen - A different kind of truth


Supreme
 Share

Recommended Posts

Har ikke kjøpt det, men har hørt noen av låtene. For min del høres det mer ut som gode gamle VH fra 70-80-tallet. Dette er et album jeg faktisk kommer til å kjøpe, mest fordi det er VH, og da spiller det mindre rolle om det er deres beste album eller ikke. Ingen andre spiller som Edward.

Link to comment
Share on other sites

Ja faen, jeg sitter og sliter med å få råd til flybillet den 28.02 på Madsion, er det billigere i Mars muligens?

Enig med deg Euphor, men når albumet er svinebra så er det jo ikknoe å lure på ;) Samtlige av låtene er outtake eller tidlige demoer...

Link to comment
Share on other sites

Eddie på crystal-kjøret igjen, eller bare blitt gammal? :D

Forhåpentligvis bare alderen som har tatt ham igjen ;) Han har vel vært gjennom en runde etter at bandet ble gjenforent, så vi får håpe at han holder seg clean fremover for sin egen, bandet og sønnens del.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jeg liker faktisk denne skiva overraskende godt! Kanskje ikke noen bombe da jeg først og fremst likte Van Halen med David Lee Roth, men jeg pleier ofte å hate det når "gamlekara" skal lage noe som ligner på det de produserte i the golden days.

I så måte en positiv overraskelse - men det er klart, det er ikke fult så kult når en gjeng gamliser synger om kvinner vin og sang da :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Husker VH fra ungdommens dager (kremt...lenge siden det) Jeg digga spesielt Mean Street. Kongelåt! VH var i top 5 av mine god band, men da Hagar tok over var det totalt kroken på døra for meg. Tragiske greier. DLR var halve bandet. En showman uten sidestykke, med skikkelig stemme og teknikk. Tenk Eat'em and Smile! Men som nevnt ovenfor var det ikke samme futten i disse låtene.

Link to comment
Share on other sites

F.U.C.K. er en veldig bra plate, i mine ører. Jeg liker egentlig VH uansett hvem som synger, men mener bestemt at Hagar er en mye bedre sanger enn DLR, og DLR er mer apekatt på scenen. Liker også III. Nuvel, alle kan ikke like alt. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.