Web Analytics
Jump to content

Venter en gitar med to outputs Mag./Piezo (Finne splitter)


Norstorm
 Share

Recommended Posts

Jeg trenger en TRS splitter boks, som splitter signalet tii 2 mono for hver sin amp til piezo og magnetiske pups..

Jeg googler ræva av meg, og hører om en splitter boks fra Ernie Ball, men den skal visst være gått ut av prod.

Jeg vil helst unngå å ha to kabler dinglende ut av gitaren... og å ha en boks på gulvet høres ryddig og pent ut.

Noen som vet hva som finnes?

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 36
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg kjenner ikke til noen splitter-box løsning. Men jeg har hatt en gitar med en stereosocket, og en ledning ut av gitaren som var splitta i gulvhøyde. Hadde flere problemer med den, som viste seg å ligge i stereokomponenter, altså steroesocket / stereoledning.

Jeg venter derfor på en custom-gitar jeg har bestilt, med to monosockets ;)

EDIT : Poenget mitt var egentlig at 2 kabler ut av gitaren kan virke som en "klumpete" løsning, men det er en kjent sak at mange med erfaring på området velger dette, av hensyn til drifts-sikkerhet.

Edited by Tommern
Link to comment
Share on other sites

jeg har en gitar med stereo output. her bruker jeg en slik kabel, http://www.sound1.co...Produkt_ID=3252 (bare med vanlig stereo jack, ikke mini-jack som i linken, fant den ikke i farten) og en slik boks http://www.bosscorp....ducts/en/AB-2/. ulempen med denne boksen er at den ikke tar kablet strøm, men 2xaa. mulig du finner en bedre a/b-boks der ute.

Dette er en gitar hvor jeg har 2x humbucker og en piezo-bro altså.

----

oppsettet er altså: Gitar med stereo ut -> kabel med stereo til gitar, og 2 løse vanlige jack i den andre enden (den splitter etter kanskje 2/3 lengde), inn i boksen. vanlig jack derfra og ut. skifter mellom piezo og magnetiske ved å tråkke på pedalen :)

Edited by umy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.