Web Analytics
Jump to content

Online trommespor tilgjengelig - rask levering


Beat Poet
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen.

Jeg heter Will Jones og er trommeslager online. Det betyr at du kan kontakte meg for å spille inn trommer til dine låter over internett! Du får gratis demoer og betaler ingenting før du er fornøyd. Dette er svært passande om du har hjemmestudio og synes at programmerte trommer ikke yter låtene dine rettferdighet. Jeg nevnte rask levering-forskjellen med meg er at jeg som oftest kan levere en demo neste dag, så ting vil ikke drøye. Jeg tilbyr lave priser og god kommunikasjon med kunden. Jeg vil svært gjerne levere trommespor for nordmenn!

Klikk på linken i signaturen min for å lese anbefalinger fra kunder jeg har hatt. Du kan også se/høre noen eksempel,

Kontakt meg om noe ikke gir mening på norsk

Link to comment
Share on other sites

By the way- if you want to advertise your services on a regular basis, you will need to pay a small sum for doing this. We use this money to keep the forum going.

You can then get your own banner, and advertise as you like as well make threads to communicate with your customers.

There is nothing wrong with this thread so far, but we think it's only fair that people that generate a certain income from this forum can pay a small amount to cover the expense.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 3 weeks later...

Jeg vet ikke hva andre har gjort og ikke gjort med dette, men jeg har nå vært gjennom prosessen med å få han til å spille inn et par spor for meg.

Jeg kan ikke annet enn å anbefale tjenestene på det varmeste. Jeg har ikke fått de ferdige sporene enda, men opp til nå har både kvaliteten på arbeidet hans, kommunikasjonen med meg som kunde og så videre vært over all forventning!

Jeg må si jeg er imponert over en trommeslager som fikser trommespor på bakgrunn av et par liveopptak/øvingsopptak av heller "skamfull" kvalitet. Det er faktisk så bra det han har levert at jeg ikke gidder å be om å få fikset et par små detaljer. Vi endrer heller det vi spiller. Det er tross alt snakk om et par coverlåter.

Jeg sendte over to småtvilsomme lydspor, og en oversikt over gangen i låtene, sånn intro- 8 takter, vers, 16 takter, refreng og så videre. På kort tid hadde jeg et demospor i OK kvalitet i epostboksen min, etter at vi hadde utvekslet noen uklarheter som alle var min skyld.

Oppsummert- fyren kan virkelig å spille trommer, holder det han lover, og prisen er det ikke noe å si på. 330 kroner for to "custom" trommespor er det ikke noe å si på, for å si det mildt. Dette sparte meg for enormt mye arbeid!

Når vi får jobbet mer med dette, blir det lyd å få høre. Før det, så anbefales disse tjenestene på det aller varmeste. Og nei, jeg har ikke fått rabatt for å skrive dette. :P

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Anbefaler Will Jones til alle som trenger trommespor og ikkje har tingang på trommeslager. Han har laga trommespor til meg fleire gongar, og eg er veldig fornøgd med det han leverer, både lydmessig og teknisk sett! Han er også veldig flink til å lytte om du vil forandre noko. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hør med Roy Bang,( rbguitars) https://www.facebook.com/rbguitars2/  
  • Har ikke oppgradert elektronikken, her er alt originalt. Husker det er fullsize pots inni der, men ikke så rent lite rotete satt sammen. Mer som et kråkereir i forhold til Gibson`en du deler bilde av. Kan ta et bilde senere og poste, så har du fasiten. Burde sikkert gjort noe, for det er et eller annet funky med måten volum/tonekontroller fungerer sammen. Bare ikke kommet så langt, de siste par dagene har den gamle DBZ`en fått tafsefingrene på seg. Kjøpt i i 2010 hos Powerguitar i Kristiansund. Kinaversjon, men mye å like. Grover tunere, ekte rosewood, en anstendig lønnetopp, perfekt kuttet oversaden (men sikkert plast?), jumbobånd, fullsize pots, coilsplit osv. Pickuper som er til å leve med. Tyngre enn den nevnte HB`en som har masse weight relief. Lav action uten buzzing, noe som er utrolig siden jeg finner fler bånd som er uenige med de andre....blir vel å tape den ned og planslipe i morgen Ville ikke vært redd for å kjøpe HB som et eksperiment, for halsene er som regel veldig bra men trenger ofte båndjobb for å bli skikkelig gode. Geniale moddeplattformer, men for min del er det mest for å få litt "feel" med ulike gitartyper uten å bruke 10-20K for hver en. Og ikke minst øve meg på diverse ting som involverer verktøy.  Har siktet meg inn på 1-2 litt mer "premium" gitarer som skal i samlingen etterhvert  
  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.