Web Analytics
Jump to content

Greenman [06.01.2015]


GreenMan
 Share

Recommended Posts

Bildene er tatt på forskjellig tidspunkt derfor også noe variasjon i lyset. Men her er ihvertfall utstyret. Sist ankommet først:

20141218_strat-1.jpg

Fender Mexico Special Run 2010 modell. fattigmanns blackstrat, som nok sakte men sikkert skal bli litt oppgradert. Skal teste med noen Eide pickups og venter på helsvart plekterbrett.

2014109__DSC0770.jpg

Taylor 110e. Fin lyd, men ikke verdens beste bilde da jeg ikke orka noe fancy opplegg med lys og greier. Morsommere å spille på herligheten.

2014217_tele-1.jpg
Partocaster - kropp i furu, plukkopper som skal være mest mulig likt gamle broadcaster pickuper.

2014329_viking-1.jpg
Hagström Viking Deluxe Tremar. Nydelig rød dame.

gitar_5.jpg
Ibanez AEF 37

gitar_2.jpg
En 12 strengers Roderich Paesold fra 70 tallet. Roderich Paesold lager egentlig strykere og har bare lånt navnet sitt til merket. Gitaren er produsert i Nederland av Egmond Guitars.

gitar_4.jpg
Cort Mandolin - Fikk litt sjokk da jeg fikk denne av fruen til jula 2010 ;)

gitar_3.jpg
Det at jeg fikk mandolin førte til at guttungen ville prøve og plutselig ville han spille mer. Gitaren ble tatt fram igjen og i februar 2011 kjøpte han sin første elgitar.

2014112_bass-1.jpg

En Morgan bass som jeg fikk som betaling for en fotoshoot en gang. Grei bass som er lettspilt og OK lydmessig. På loftet står min dårlige samvitTighet bestefars gamle banjo som jeg skal restaurere.

2014112_amp-1.jpg

Forsterkeren min er en nydelig 410 utgave av en Peavey Classic 50. Blir mer og mer glad i den.

2014217_pedalbrett-1.jpg

Pedalbrettet slik det ser ut i dag. TU-2, Crybaby, Musikding Phaser, Musikding Big Muff, Musikding TS808, Musikding Tremolo, Vox Time Machine delay. Ja også boksen øverst til høyre er fotpedalen til ampen.

Edited by GreenMan
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Nice, de stod jo godt til hverandre også! Ikke en halvgal kombinasjon lydmessig heller, eller hur? :)

Som fot i hose eller hånd i hanske. Og vrengkanalen på den er faktisk ganske god, selv på moderat volum. Har ikke testet med noen pedaler ennå, men clean-kanalen skal visst ta pedaler veldig bra.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Koser meg mens jeg kikker på bildene av gitarene dine! Skikkelig fin samling! :)

Digger fargen på stratocasteren. Jeg syns også at Peavey'n så utrolig tøff ut! ;)

Jeg har bare ett spørsmål: Hva er en Partocaster? Er det en slags telecaster med deler fra andre gitarer eller noe?

Edit: Må også bare si at det var en tøff bakgrunn du hadde valgt!

Edited by Tandbergern
Link to comment
Share on other sites

Jeg har bare ett spørsmål: Hva er en Partocaster? Er det en slags telecaster med deler fra andre gitarer eller noe?

Kort og godt en sjølsammenskrudd gitar, eller rettere sagt en gitar satt sammen av diverse deler uten at det er gjort på en fabrikk.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
 • 2 months later...
 • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.