Web Analytics
Jump to content

Tonebone Trimode støyer...


Aphelion

Recommended Posts

...men bare når jeg har kobla til delayen (Boss RE-20)! Det merkelige her er jo at delayen går på batteri, siden Schizoprenicen ikke klarer å levere nok strøm til den. Tonebonen kjører også på egen strømforsyning. Hva i all verden kan være grunnen til dette? <_<

Pedalene er kobla slik: wah -> tuner -> fuzz -> tonebone -> delay

Link to comment
Share on other sites

Merkelige greier. Jeg opplevde noe av det samme med flere pedaler til jeg kjøpte PP2 strømforsyning. :D Prøvd å ta bort en og en boks fra kjeden? Evt. byttet kabler mellom? Hvis problemet vedvarer, ser jeg ikke noen annen løsning enn at du selger meg den trimoden billig!

Link to comment
Share on other sites

Tok vekk delayen som sagt, og da var det tyst som i graven... Denne støyen endrer seg forøvrig ikke når jeg skrur opp gain på Tonebonen. Weirdness. Kan prøve med bare de to boksene, og forskjellige kabler!

Tror ikke det hjelper å kjøpe ny strømforsyning siden ingen av disse to er koblet til den jeg allerede har! ;)

Link to comment
Share on other sites

Synes også det er merkelig at RE-20'en ikke får strøm nok fra strømforsyninga di? Det er ikke noe problem hos meg. Men som sagt, lagde den støy både når jeg hadde Fueltank Classic (of course) og Fueltank Jr. Etter PP2, den allra størsta tystnad. Og jeg har også en Tonebone med egen strøm i kjeden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.