Web Analytics
Jump to content

Noen som skal ha seg Bassanlegg..Sjekk ut dette.!!


Morty mort

Recommended Posts

Dette er en link til ett merke bass anlegg som heter Phil Jones.

www.philjonesbass.com

Han lager rør amper å kabintter som nesten ingen har sett maken til før.

Han har laget 2 rør amper nå som ingen har sett maken til.

Da er det snakk om en 450 watt amp og en på 850 watt..

Men det som er litt moro er at i den 450 w ampen så står det 4 rør som yter 450 watt og en Ampeg trenger 8 rør for å yte 300 watt!

Og det som er litt moro er at det er mye lengre leve tid på Phil Jones ampen men å eie en Ampeg koster ca 3000 i året for rør skift.

Men i den 850 wattern så er det bare 2 rør de er sykt store,.Til alle dere som vet hva en sodd bøte er så er de litt større en det.

Og det er anntatt en leve tid på 25 år.Helt sykt...

Og kabinnetene, 32, 5 tommere.Som låter heilt sykt bra..Dette er noe av det eneste merket i verden som bruker så små elemeter.Ett annet merke er BOSE!

Pris på 850w er antatt 55000,-

Syke priser og syk lyd:D

Det er bare å begynne å spare bassister..

De får inn den 450w + kabinetter på Tre45 om ikke så alt for lenge..

Link to comment
Share on other sites

Men jeg lurer veldig....

Den som kjøper noe SÅ kraftig. Spiller han alltid uten PA???  

Jeg kjører ALLTID gjennom PA. Klart, er greit å ha litt watt for å få headroom. Men det finnes grenser....

Er nok eni med deg der..Jeg vil ikke tro at det er en frelsesarmeen bassist som kjøper seg ett slikt ett for å stå ute en vinterdag å spille Å hvilken venn vi har jesus nei:P :P

Jeg vil nok tro at hvis du har ett slikt ett så spiller du på store plasser som Spektrum,.Wale Hovin osv..

Link to comment
Share on other sites

Hehe, nei, men man trenger jo ikke 850watt rør av den grunn:)

Men i bunn og grunn er vi vel enige! Det ER stas med så stor rigg - og jeg skjønner godt at rockebassister i stjerneformatet svir av kronene på det. (De må jo få kompansere for det faktum at de ikke kan spille bass.)

Men wannabe's som svir av kroner på det er bare teite.

Jepp.

Link to comment
Share on other sites

Hehe, nei, men man trenger jo ikke 850watt rør av den grunn:)  

Men i bunn og grunn er vi vel enige! Det ER stas med så stor rigg - og jeg skjønner godt at rockebassister i stjerneformatet svir av kronene på det. (De må jo få kompansere for det faktum at de ikke kan spille bass.)

Men wannabe's som svir av kroner på det er bare teite.

Jepp.

Jess, her er vi nok enige..:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.