Web Analytics
Jump to content

Takamine EG531C


toralfsan

Recommended Posts

Har hatt min Takamine EG531C i rundt 6 år, og synes det er en god gitar for pengene. Ga ca. 4500 for den ny, ferdig justert med gigbag. Den har innebygd mikrofon med tuner, og spiller forbausende bra elektrisk. Strengene er justert middels lavt for en akustisk gitar, men den er lettspilt og uten klirr i båndene. Klinger svært bra og kraftig til å være en cutaway modell i denne prisklassen, og ved jevn temperatur/fuktighet holder stemmingnen bra.

Mitt eksemplar er umodifisert, jeg har spilt den mest akustisk, men også en del elektrisk, særlig det siste halvåret. Både ren akustisk lyd og vreng er realistisk, men gitaren er normalt følsom for feedback. Gitaren har et feedbackfilter som demper litt. Den elektriske delen er en typisk Takamine preamp (TK40), med trebånds EQ, gain, contour switch (som jeg aldri bruker) og stemmefunksjon som går an i nøden. Bruker 9V batteri.Gitaren spiller kanskje enda bedre elektrisk enn akustisk.

En enkel gitar der du ikke betaler for masse dekor som betyr nada for spillbarhet og lyd, men samtidig er den pen i sin sorte finish. Anbefales på det beste til gitarister som trenger en god akustisk gitar som også funker bra elektrisk.

post-8009-0-46517400-1327275060_thumb.jp

Edited by toralfsan
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.