Web Analytics
Jump to content

Marshall Lansering


Hallstein

Recommended Posts

http://iheartguitarblog.com/2012/01/namm-2012-marshall-50th-anniversary-1-watters.html

Marshall kommer til å slippe 1-watts amper i år...

This year marks Marshall’s 50th anniversary, and to celebrate the occasion they’re releasing a different one-watt amp (available in head and combo versions) to represent a popular amp from each decade. A new one will be released every 11 weeks. First up is the JTM1 to represent the 60s. Next is the JMP1, then the JCM1 (think JCM800), the DSL1 (think my personal amp, the DSL2000) and then the monstrous JVM1.

marshalls1.png

GAS?.... jepp!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 44
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dyrt leketøy. Av en eller annen merkelig grunn ser det ut til at markedet for "soveromsforsterkere"

bare blir større og større, og det er vel for det markedet disse er produsert.

Sjøl har jeg aldri spilt på en forsterker på soverommet, og disse jubileumsmodellene kan jeg ikke se at jeg har noen bruk for.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ser for meg at de faller litt mellom to stoler i forhold til volum!?

1 watt er mer enn nok til å spille alt for høyt hvis du bor i blokk/har unger som skal sove osv, men i et hardtslående rockeband (som man gjerne spiller i hvis man liker sånn gitarlyd) er jeg ikke sikker på om den overlever. I hvilken setting skal man bruke den da?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.