Web Analytics
Jump to content

Fender Hot rod deluxe 3 som metal amp?


speedfreak

Recommended Posts

 • 2 weeks later...

Anbefaler Peavey Classic 30. Billigere, og betydelig bedre drive-kanal, like god clean og reverb.

Edit: Og det er ikke noe jeg trur. Har AB testa de, og jeg hadde kjøpt Peavyen selv om jeg hadde fått Fendern slengt etter meg for samme pris... altså 4,5k. Funker bra, kun 18 kg. Knallamp for lite klink. ;)

Edited by Tommern
Link to comment
Share on other sites

Sikkert litt urelevant her, men jeg bruker en Boss ML-2 forran en Fender Twin Reverb, og det låter bedre enn akseptabelt for metal, mtp at det er en clean amp.

So Fender og metal er ikke nødvendigvis feil, men man kjøper selvsagt ikke en Fender hvis det primært er high gain lyd man ønsker da.. :P

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Anbefaler Peavey Classic 30. Billigere, og betydelig bedre drive-kanal, like god clean og reverb.

Edit: Og det er ikke noe jeg trur. Har AB testa de, og jeg hadde kjøpt Peavyen selv om jeg hadde fått Fendern slengt etter meg for samme pris... altså 4,5k. Funker bra, kun 18 kg. Knallamp for lite klink. ;)

Det er jo ikke store prisforskjellen nå ser jeg. Peavey 5600,- og hot rod rundt 7k. Har lest at den nye hot rod deluxe 3 har mye bedre drive kanaler.

Link to comment
Share on other sites

Ja det var en annen pris. Da er jo forskjellen ganske stor.

Får gå i tenkeboksen igjen. Noe som gjør at jeg fortsatt heller mot fender'n er at jeg har en "gjeng" med ubrukte 6l6gc rør som jeg kan bytte ut med når den tid eventuelt kommer.

Link to comment
Share on other sites

Peavey Classic 30! Har prøvd begge ampene og Classic 30 sparker rævva til fendern. Personlig ville jeg valgt en forsterker med en mer allsidig vrengkanal, men hvis du er ute etter en bra amp som tar pedaler, så går du ikke feil med den Peaveyen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.