Web Analytics
Jump to content

Suhr Doug Aldrich pickup for bridge. Erfaringer?


Hammero
 Share

Recommended Posts

Har noen her noe erfaring med denne eller samme type for bridge?

Har i ca 1 zillion år brukt Dimarzio Evolution og de siste åra Evo 2, og føler at tida kan være litt overmoden for å kanskje prøve noe nytt som ligger i den samme gata som Evo.

Har jo slumpa til å se Mark Day på YouTube og han bruker vel stort sett disse, og han har jo stort sett veldig bra lyd. Kanskje litt masete innimellom men likevel. :-)

Har satt pris på å få høre om noen har erfaringer med de.

Usikker på om dette er rette forumet, men flyttes vel hvis det ikke er det. :-)

Link to comment
Share on other sites

Min absolutte favoritthumbucker.

Jeg har bare en gitar igjen med DiMarzio i..Aldrich`n eter seg sakte men sikert inn hver gitar :)

Den er rocka men likevel klar og har bra strengseperasjon, skjuler ikke slurv og unøyaktighet som endel DiMarzioer har en tendens til så den kan være litt uvant hvis du går fra de til Aldrich

Splitter også bra til å være en hi output bucker

Du kan vel finne mye mer info/omtale av den på et forum som HRI der det er mange Suhr brukere

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Ok. Da skal jeg prøve det også. Evoene er også veldig ærlige så jeg tror ikke det blir den største overgangen. :-)

Er det veldig høy output på de? Jeg kjenner Dimarzio pickupene veldig og du har ikke noe referanse på outputen på Suhr opp i mot en Dimarzio? Bruker du Suhr i både neck og bridge?

Hvor får du tak i de?

Takk for kjapt svar forresten. :-)

Link to comment
Share on other sites

Husker ikke om jeg har prøvd den. Hoved gitaren min har SC i neck, og jeg tror ikke jeg satte DA neck puen i EBen. Den låter ihvertfall helt "riktig" i bridge. Den har alt du vil ha liksom uten å være superhissig så jeg har slått meg til ro med den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.