Web Analytics
Jump to content

Fender American Special med selvvalgt hals?


Mills Kaviar
 Share

Recommended Posts

Var innom og tittet litt på Imerslund idag. Fikk prøve American Special straten. Snakket litt med han som jobber der, og sa jeg er på utkikk etter en med rosetre gripebrett og SSS. (vet at denne gitaren selges med rosetre og HSS). Da sa han at de bare kunne bestille den samme gitaren med SSS og lønnehals med rosetre gripebrett. Synes dette hørtes litt merkelig ut?

Lars

Link to comment
Share on other sites

Jeg gjorde dette selv. Kjøpte loaded CAR-kropp og rosentrehals separat fra utlandet, begge American Special. Ble litt dyrere enn å kjøpe på 4Sound etter frakt og moms/gebyrer tror jeg, men var ikke mye det var snakk om. Jeg bytter hele tiden ut deler på stratene mine så halsen er allerede solgt videre og jeg tenkte at jeg skulle selge kroppen snart også. Spesielt med tanke på at jeg har en custom shop på vei inn :-)

Liker veldig godt American Special serien. Spesielt pickupsene, trevirket og spillbarheten til halsene. Synd at det går på bekostning av Highway 1 som blir faset ut av Fender.

Edited by M55ikael
Link to comment
Share on other sites

nytt plekterbrett og kanskje oppgradere dem til noen "bedre"? ;)

Bedre plekterbrett eller pickups? Hovedgrunnen til at jeg vil ha special, er at den har Texas Special pickups... Pluss at den er til en fornuftig studentpris samtidig som den er laget i USA...

Men kom gjerne med forslag til alternativer jeg kan gå for. Ikke noe problem å bytte pickups, men ser for meg at det blir en del dyrere enn å handle gitar som har det originalt.

På en annen side, så har jeg en fenderhals (som jeg nå bruker på en kinakropp) som jeg har blitt veldig glad i. Er jo mulighet for å sette den over hvis jeg f.eks. kjøper Am. Special...

Link to comment
Share on other sites

Viss det er pups'a du er ute etter ville jeg anbefalt en am. standard med SSS og byttet pickupene med noen texas specials...

Amt std er vel også billigere enn special sist jeg sjekka? Som det ligger i navnet er jo en Am std litt mer vanlig strat aktig i forhold til tunere, tremolo osv..

Link to comment
Share on other sites

Viss det er pups'a du er ute etter ville jeg anbefalt en am. standard med SSS og byttet pickupene med noen texas specials...

Amt std er vel også billigere enn special sist jeg sjekka? Som det ligger i navnet er jo en Am std litt mer vanlig strat aktig i forhold til tunere, tremolo osv..

American Standard er dyrere. American Special faser som nevnt ut Highway 1 serien.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.