Web Analytics
Jump to content

Fender American Special med selvvalgt hals?


Mills Kaviar

Recommended Posts

Var innom og tittet litt på Imerslund idag. Fikk prøve American Special straten. Snakket litt med han som jobber der, og sa jeg er på utkikk etter en med rosetre gripebrett og SSS. (vet at denne gitaren selges med rosetre og HSS). Da sa han at de bare kunne bestille den samme gitaren med SSS og lønnehals med rosetre gripebrett. Synes dette hørtes litt merkelig ut?

Lars

Link to comment
Share on other sites

Jeg gjorde dette selv. Kjøpte loaded CAR-kropp og rosentrehals separat fra utlandet, begge American Special. Ble litt dyrere enn å kjøpe på 4Sound etter frakt og moms/gebyrer tror jeg, men var ikke mye det var snakk om. Jeg bytter hele tiden ut deler på stratene mine så halsen er allerede solgt videre og jeg tenkte at jeg skulle selge kroppen snart også. Spesielt med tanke på at jeg har en custom shop på vei inn :-)

Liker veldig godt American Special serien. Spesielt pickupsene, trevirket og spillbarheten til halsene. Synd at det går på bekostning av Highway 1 som blir faset ut av Fender.

Edited by M55ikael
Link to comment
Share on other sites

nytt plekterbrett og kanskje oppgradere dem til noen "bedre"? ;)

Bedre plekterbrett eller pickups? Hovedgrunnen til at jeg vil ha special, er at den har Texas Special pickups... Pluss at den er til en fornuftig studentpris samtidig som den er laget i USA...

Men kom gjerne med forslag til alternativer jeg kan gå for. Ikke noe problem å bytte pickups, men ser for meg at det blir en del dyrere enn å handle gitar som har det originalt.

På en annen side, så har jeg en fenderhals (som jeg nå bruker på en kinakropp) som jeg har blitt veldig glad i. Er jo mulighet for å sette den over hvis jeg f.eks. kjøper Am. Special...

Link to comment
Share on other sites

Viss det er pups'a du er ute etter ville jeg anbefalt en am. standard med SSS og byttet pickupene med noen texas specials...

Amt std er vel også billigere enn special sist jeg sjekka? Som det ligger i navnet er jo en Am std litt mer vanlig strat aktig i forhold til tunere, tremolo osv..

Link to comment
Share on other sites

Viss det er pups'a du er ute etter ville jeg anbefalt en am. standard med SSS og byttet pickupene med noen texas specials...

Amt std er vel også billigere enn special sist jeg sjekka? Som det ligger i navnet er jo en Am std litt mer vanlig strat aktig i forhold til tunere, tremolo osv..

American Standard er dyrere. American Special faser som nevnt ut Highway 1 serien.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.