Web Analytics
Jump to content

Fender American Special med selvvalgt hals?


Mills Kaviar

Recommended Posts

Var innom og tittet litt på Imerslund idag. Fikk prøve American Special straten. Snakket litt med han som jobber der, og sa jeg er på utkikk etter en med rosetre gripebrett og SSS. (vet at denne gitaren selges med rosetre og HSS). Da sa han at de bare kunne bestille den samme gitaren med SSS og lønnehals med rosetre gripebrett. Synes dette hørtes litt merkelig ut?

Lars

Link to comment
Share on other sites

Jeg gjorde dette selv. Kjøpte loaded CAR-kropp og rosentrehals separat fra utlandet, begge American Special. Ble litt dyrere enn å kjøpe på 4Sound etter frakt og moms/gebyrer tror jeg, men var ikke mye det var snakk om. Jeg bytter hele tiden ut deler på stratene mine så halsen er allerede solgt videre og jeg tenkte at jeg skulle selge kroppen snart også. Spesielt med tanke på at jeg har en custom shop på vei inn :-)

Liker veldig godt American Special serien. Spesielt pickupsene, trevirket og spillbarheten til halsene. Synd at det går på bekostning av Highway 1 som blir faset ut av Fender.

Edited by M55ikael
Link to comment
Share on other sites

nytt plekterbrett og kanskje oppgradere dem til noen "bedre"? ;)

Bedre plekterbrett eller pickups? Hovedgrunnen til at jeg vil ha special, er at den har Texas Special pickups... Pluss at den er til en fornuftig studentpris samtidig som den er laget i USA...

Men kom gjerne med forslag til alternativer jeg kan gå for. Ikke noe problem å bytte pickups, men ser for meg at det blir en del dyrere enn å handle gitar som har det originalt.

På en annen side, så har jeg en fenderhals (som jeg nå bruker på en kinakropp) som jeg har blitt veldig glad i. Er jo mulighet for å sette den over hvis jeg f.eks. kjøper Am. Special...

Link to comment
Share on other sites

Viss det er pups'a du er ute etter ville jeg anbefalt en am. standard med SSS og byttet pickupene med noen texas specials...

Amt std er vel også billigere enn special sist jeg sjekka? Som det ligger i navnet er jo en Am std litt mer vanlig strat aktig i forhold til tunere, tremolo osv..

Link to comment
Share on other sites

Viss det er pups'a du er ute etter ville jeg anbefalt en am. standard med SSS og byttet pickupene med noen texas specials...

Amt std er vel også billigere enn special sist jeg sjekka? Som det ligger i navnet er jo en Am std litt mer vanlig strat aktig i forhold til tunere, tremolo osv..

American Standard er dyrere. American Special faser som nevnt ut Highway 1 serien.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.