Web Analytics
Jump to content

Graspop 2012


Christopher S

Recommended Posts

Hello!

Nok et år er det duket for metalmoro på Belgisk jord, under navnet Graspop.

Festivalen holdes på et stort uteområde utenfor den lille belgiske byen Dessel, og det forventes å bli ca. 150 000 deltakere (ink. crew).

Festivalpasset koster snaue 1400 kroner, og det er inkludert all kollektiv transport fra Brüssel og selvsagt også festivalbillett og campingpass.

Har selv vært på Graspop én gang før, i 2009, og det var rett og slett fantastisk. Ingen oppsternasig dytting i crowden, fåtall av sminkede emogutter (høhø, stereotypes) og billig øl og sprit på butikken. Været er stort sett upåklagelig, da jeg var der sist hadde vi strålende sol og 35 grader hele perioden - noe det stort sett er på den tiden av året.

http://www.facebook.com/events/229623667119928/

Der er det en link til en event jeg har oppretta på facebook, tenkte det skulle være mulig å samle litt folk og dra sammen for å lage en svær camp - lite er mer moro enn en festivalcamp med likesinnede alkoholiserte metalfolk.

www.graspop.com - se for foreløpig annonserte band, det kommer 34 til; blant annet mangler det fortsatt to headlinere.

Personlig ser jeg frem til Lamb of God, Trivium, Hatebreed, Killswitch Engage, Dimmu Borgir, og Children of Bodom - i tillegg et drøss andre band jeg kommer til å sette meg ned for å nyte.

Bli med, bli med.

Sees i Belgia!

Link to comment
Share on other sites

Jeg var der i fjor. Hell of a lineup, og det er det i år også. Bra publikum (selv om kameraten knakk nesen etter 10 minutt på Black Dahlia Murder, som var andre konserten vi var på - klokka 15:00), og jeg opplevde ingen personlige problemer med dytting og unødvendig herjing.

Skal til Wacken, men ettersom jeg har litt penger til overs tenker jeg meg til Sonisphere, Grasop eller Hellfest. Time will tell!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...
 • 3 months later...

Vi er 3 stk som skal nedover! Kjører neste onsdag og tenker å bruke god tid! Gleder oss som noen unger da vi aldri har vært der før! :):)

Bare et par spørsmål til de som har vært der før;

- Har lest noe om et "Graspop-token" system? Hvordan funker dette?

- Hvordan er alkoholserveringen? Øl, brennevin? Priser?

- Ser det er to scener som heter "Marquee", er de innendørs eller utendørs? Store?

Hadde vært gøy å møte flere nordmenn der nede!

Takk for svar på forhånd! :)

Link to comment
Share on other sites

Pokkern at aktiviteten har tatt seg opp såpass her nå, og det virker å være mange som skal ned.

Ble MetalTown på meg, da jeg ikke fikk med meg noen på Graspop, og skal uansett i familiefest på lørdagen nå. Æsj, æsj.

Dere får ha det døfett, Graspop er grumt som bare faen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.