Web Analytics
Jump to content

Praying Mantis


Carpal67

Recommended Posts

Praying Mantis på Tribute i Sandnes 21.1.12

Praying Mantis ble startet i London i 1975 av brødrene Chris og Tino Troy.

I den tiden og de neste par årene ble det dannet hardrockband over hele England som utviklet seg parallelt med punken og slo ut i full blomst i 79/80, da Praying Mantis befant seg i første rekke av The New Wave Of British Heavy Metal sammen med Iron Maiden, Angel Witch og Diamond Head, selv om disse bandene ble satt i samme bås hadde de alle hver sin distinkte stil og Praying Mantis var nok det mest melodiske av de.

Emi ga i 1980 ut samleren Metal For Muthas med de forannevnte band og noen av de andre nykommerene, platen gikk inn på de britiske listene og fra den kommer Praying Mantis-klassikeren Captured City.

Bandet debuterte med fulllengderen Time Tell No Lies i 1980 som gikk rett inn på topp 40 og fikk strålende anmeldelser av kritikerne da den kom. Praying Mantis har i løpet av disse årene gitt ut 9 fullengdere i tillegg til en del samle-og liveskiver.

Bandet har i alle år hatt en stor fanskare i Japan og turnert masse der borte, og er også på turne i Japan i januar i forkant av konserten i Sandnes.

Sandnes Rockeklubb har tidligere hatt besøk av andre band fra den legendariske tiden og sjangeren som Demon og Diamond Head, og det blir en glede å kunne ønske Praying Mantis velkommen til Sandnes og Tribute!

Support for kvelden er Stavanger/Sandnesbandet Toxic. Toxic har eksistert siden 2003 og er inspirert av klassiske hardrock band som f.eks Rainbow, Iron Maiden og Black Sabbath. Bandet har gitt ut flere cd’er og videoer og spillte bl.a på hovedscenen på Classic Rock festivalen.

Dørene åpner 20:00

Konsertstart 21:30

CC: 250/200 (medl.)

Aldersgrense 18 år

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.