Web Analytics
Jump to content

Sykt kul gitarfinish II


Gluke

Recommended Posts

Smaken min har virkelig forandret seg drastisk de siste årene. Jeg syns denne var mye kulere enn gitaren i "sykt kul gitarfinish I", det hadde jeg ikke kommet til å sagt for noen år siden!

Samme som for meg med andre ord, bortsett fra at jeg er stuck med 3 stk. EB EVH og en Suhr T med sånn fancy schmancy maple top finish, DOH!

Her er toppen:

IMG_9876.jpg

Link to comment
Share on other sites

Samme som for meg med andre ord, bortsett fra at jeg er stuck med 3 stk. EB EVH og en Suhr T med sånn fancy schmancy maple top finish, DOH!

Her er toppen:

%7Boption%7Dhttp://i52.photobucket.com/albums/g16/sinasl1/IMG_9876.jpg/img]

Jeg har, og har hatt noen gloregitarer jeg også, men det blir færre og færre av de. Den toppen der var ensa råere enn gitaren, dritfett!

Tell: jeg er tydeligvis yngre enn du tror :P

Link to comment
Share on other sites

Skrev du danseband i min tråd om kunsten til Trisha. MAaaaan, instant ban. Faen hvor i svarte helvete er moderator knappen minnnnnn, maaaaaaaaaaaaaa I'm gonna ban this føkka to mars and back.............. Å faen, det ække mitt foum detta. HELVETE!

Ok her er kassa. GOD DAMN! som Phil Lynnott pleide å si.

post-1540-0-88503300-1327046403_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.