Web Analytics
Jump to content

Tips til nye kabler!


Lykkjen
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg har tenkt til å kjøpe nye kabler. Jeg bruker veldig mye overdrive og distortion, og vil helst ha bort mye av den støyen som kommer med. Så langt kablene kan hjelpe til...

Jeg er ute etter SKIKKELIGE kabler, og det skal ikke stå på noe pris hvis de er bra nok.

Jeg har hørt at Lava ELC kabler er veldig gode, men det hadde vært fint å hørt erfaringer om disse, men ikke minst andre tips!

Håper å finne "The One" innen kabler.

Mvh

Lykkjen

Edited by Lykkjen
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 48
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Selv er jeg veldig fornøyd med mine Planet Waves. Har hørt mye bra om Lava også, men har ikke fått sjansen til å prøve dem enda dessverre...

Dessuten har thomann.de en veldig god pris på Planet Waves, og kjøper man det samtidig som man kjøper litt andre ting, er ikke frakta noe stort problem heller!

Link to comment
Share on other sites

Enig med Gluke!

Evidence Lyric HG(Hi gain)er fantastisk fine kabler både på vreng og cleanlyd, har snart testet rubbel og bit tror jeg og ikke funnet noe bedre selv om jeg har dyrere kabler.

De er jævlig stive og uhåndterlige og ligger ikke fint på scenegulvet uansett hva du gjør, men ikke noe låter som de :)

Melody skal vel være bedre på smidigheten, men ikke testet de. Men f.eks Gilmour bruker de som livekabel fremfor Lyric`n så de kan ikke være så ille!

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.