Web Analytics
Jump to content

Liker du folkrock? Vil starte prosjekt i Bergen


Alexis

Recommended Posts

Hei!

En mindre kjent sjanger er norsk folkrock, eller moderne folkemusikk generelt. Noen gode eksempler: Tyr, Virelai, Eluveitie, Faun, Wardruna, Eivør, Helheim, Gjallarhorn...osv. Mye som er inspirert av Vikingtiden. Denne musikken er vakker, samtidig som den kan være skarp og tøff, og best av alt: du kan gjøre så mye med det! Skal vi kalle det progressive folkemusikk?

Så er det noe som vil jamme med meg og spille norsk folkemusikk; det vil si moderne, eksperimentell og rytmisk folkemusikk? Øving en gang i uken eller lignende, hovedfokus på å improvisere rytmer, sanger og lage musikk.

Jeg er en 18 år gammel jente med 5 års klassisk utdanning i kulturskolen med privattimer utenom, og har vært innom mange forskjellige sjangre. Jeg spiller litt akustisk gitar også, og er relativt god med komposisjon og tekst.

Spiller du fiolin, akustisk gitar, kontrabass, fløyte, TROMMER (spesielt siden det er fokus på rytme), tamburine, bass, hva som helst egentlig: Ta kontakt!

Jeg har ikke fast øvingslokale, men det kan skaffes etterhvert om det er nok som melder seg ; )

Inspirasjon:

,

Spørsmål?

aleksandra-n-d@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.