Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker seriøst bandprosjekt i Bergen


Sorloth
 Share

Recommended Posts

Er en gutt på 19 år og ser etter et seriøst bandprosjekt i Bergensområdet. Er veldig glad i mye forskjellig musikk, men i band er det ved den progressive siden jeg helst ser etter, da innenfor metal. Sære rytmer, kontraster, tripplets er stikkord.

Band jeg liker innenfor denne sjangeren for å vise eksempler er

Elitist, Erra, August Burns Red, I The Breather ol.

Jeg er også som sagt veldig glad i kontraster, så akustiske partier, rolige overganger eller helst "ambiance" er noe jeg også liker å blande med musikken. Et utrolig godt eksempel på dette er albummet Februus av Uneven Structure, fantastisk mesterverk av et album.

Erfaringsmessig har jeg spilt en del år, lite aktivt i det siste etter at forrige bandet gikk nedenom. Er ikke så "solospiller" av meg, liker tungt og sært rytmisk spill med melodiske partier og stemningsfylt synth.

For eksempler kan du jo ta en titt på disse sangene:

Erra - Vaalbara

Elitist - Caves

I The Breather - Forgiven

Om det virker interessant, ikke nøl med å ta kontakt enten på mail haakon_h92@hotmail.com eller send meg en melding på 93801375. Håper på positiv respons! :)

Link to comment
Share on other sites

Hey!

Dette virket da interessant. Progressive e en av ynglingssjangerene. Men må si med en gang at jeg er ja, jeg er jente (18 år), som vil si at vi er ikke kjent for å ha naturtalent i growling ; ) Men driver mye annen musikk, og eksperimentert med mange type vokaler (selv om hovedsaklig synger klassisk) og kunne virkelig tenkt meg på å prøve å growle igjen. Kommer gjerne inn synger/growler litt for dere om det behager

Link to comment
Share on other sites

Tenkte mer på et allerede ettablert band som søker gitarist, men om du har flere som er interessert er det bare å ta kontakt :)

Tenkte mer på et allerede ettablert band som søker gitarist, men om du har flere som er interessert er det bare å ta kontakt :)

Åååå, skulle eg ha skjønt. Vel, eg kjenner en anen gitarist ihvertfall. Men om du finner noe og du kunne tenkt å prøve en kvinnelig (growling) vokal så er det bare å gi en lyd. Ellers kunne du nok prøvd deg hos Sulphur ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.