Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker seriøst bandprosjekt i Bergen


Sorloth

Recommended Posts

Er en gutt på 19 år og ser etter et seriøst bandprosjekt i Bergensområdet. Er veldig glad i mye forskjellig musikk, men i band er det ved den progressive siden jeg helst ser etter, da innenfor metal. Sære rytmer, kontraster, tripplets er stikkord.

Band jeg liker innenfor denne sjangeren for å vise eksempler er

Elitist, Erra, August Burns Red, I The Breather ol.

Jeg er også som sagt veldig glad i kontraster, så akustiske partier, rolige overganger eller helst "ambiance" er noe jeg også liker å blande med musikken. Et utrolig godt eksempel på dette er albummet Februus av Uneven Structure, fantastisk mesterverk av et album.

Erfaringsmessig har jeg spilt en del år, lite aktivt i det siste etter at forrige bandet gikk nedenom. Er ikke så "solospiller" av meg, liker tungt og sært rytmisk spill med melodiske partier og stemningsfylt synth.

For eksempler kan du jo ta en titt på disse sangene:

Erra - Vaalbara

Elitist - Caves

I The Breather - Forgiven

Om det virker interessant, ikke nøl med å ta kontakt enten på mail haakon_h92@hotmail.com eller send meg en melding på 93801375. Håper på positiv respons! :)

Link to comment
Share on other sites

Hey!

Dette virket da interessant. Progressive e en av ynglingssjangerene. Men må si med en gang at jeg er ja, jeg er jente (18 år), som vil si at vi er ikke kjent for å ha naturtalent i growling ; ) Men driver mye annen musikk, og eksperimentert med mange type vokaler (selv om hovedsaklig synger klassisk) og kunne virkelig tenkt meg på å prøve å growle igjen. Kommer gjerne inn synger/growler litt for dere om det behager

Link to comment
Share on other sites

Tenkte mer på et allerede ettablert band som søker gitarist, men om du har flere som er interessert er det bare å ta kontakt :)

Tenkte mer på et allerede ettablert band som søker gitarist, men om du har flere som er interessert er det bare å ta kontakt :)

Åååå, skulle eg ha skjønt. Vel, eg kjenner en anen gitarist ihvertfall. Men om du finner noe og du kunne tenkt å prøve en kvinnelig (growling) vokal så er det bare å gi en lyd. Ellers kunne du nok prøvd deg hos Sulphur ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.